Bateri Ögrenmek İstiyorum Yardım...

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Blitz
    Blitz's avatar
    Erkek
    bana gitar gibi tıngır-mıngır seyler lasm deil aga bnce hem zoplayacan rahatlayacam hemde muzik olacak ... :P

validen
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nespace
    Nespace's avatar
    Erkek
    600 liraya bi bateri al, 1 ayda öğrenirsin..

Soru:Şu şu adam forumda Nazizm/Faşizm/Satanizm/... propagandası yapıyor banlayalım manyakmıdır nedir? Cevap:Aklı başında adamın burda işi ne zaten, bütün forumu mu silek yani?
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Blitz
    Blitz's avatar
    Erkek
    ben kursa verceem parayı harclıktan nasıl kısarda biriktirim deyom sen ne deyon hacı ben sımdıye kadar cuzdanımda 600 ytl yı bir arada gormedim hem peder buna 600 ytl verdiimi duyarsa baterıyı nereme monte eder o apayrı bır tartısma konusu

validen
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    synthix
    synthix's avatar
    Erkek

ozaman bateri çalma , fülüt çal

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Blitz
    Blitz's avatar
    Erkek
    tek kelımeyle komıksın hoca...

validen
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    manhyak
    manhyak's avatar
    Erkek

bigadia bunu yazdı:
    -----------------------------
    ben kursa verceem parayı harclıktan nasıl kısarda biriktirim deyom sen ne deyon hacı ben sımdıye kadar cuzdanımda 600 ytl yı bir arada gormedim hem peder buna 600 ytl verdiimi duyarsa baterıyı nereme monte eder o apayrı bır tartısma konusu

ne bekliyon? bedava mı vercekler  

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    seadog
    seadog's avatar
    Erkek

manhyak bunu yazdı:
    gitar desen öğretirdim :P

la bana öğretsene :|

devlet istatistik ensititüsüne göre kişi başına düşen tuğla öldürüyormuş
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RIPER
    RIPER's avatar
    Erkek

bigadia bunu yazdı:
    bana gitar gibi tıngır-mıngır seyler lasm deil aga bnce hem zoplayacan rahatlayacam hemde muzik olacak ... :P

Senden bu zihniyetle müzisyen olmaz o tıngır mıngır dediğin alet olmasa senin çalacağın davulun bi anlamı kalmaz, kendini Dave Lombardo sandın heralde direk davul solo atmayacaksın.

Müzik kursuna falan gitme git bi müzik stüdyosuna tut bi saatliği 10 milyon yerlerden al eline bageti vur davulun sağına soluna azda pedal çalış baktın iş var bazı stüdyolarda ders verenler oluyor varsa yazıl, küçük müzik stüdyolarında verilen dersler her zaman söğüşleyici zihniyet müzik kurslarından daha hesaplı oluyor.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    oRJiNaL
    oRJiNaL's avatar
    Erkek

hajı bateri diğer enstrümanlar gibi değildir öle her yere götüremezsin stüdyoya gitmen lazım çalışmak için masraflı iştir

Bide öle hemen takır takır çalarım sanma herkes ilk öle sanar -ben de öleydim- ama baya bi çalışmak lazım

sol sağ sol sağ ritm tutturmak için saatlerce parmakların ağrıyana kadar çalışıcaksın eğer sağlam bi baterist olmak istiyosan ama bi de zevkini alırsan o zaman deyme keyfine

bence de kursa git ilk bi kaç ay çok sıkılırsın ama sonra zevk almaya başlarsın ama unutma bak bi kaç ay çok sıkıcı ama asıl zevk ondan sonra

İnşallah hevesini kaybetmeden öğrenirsin...

Ne geçmiş vardır ne gelecek sonsuz bir "şimdi" vardır hiç bitmeyecek.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ArmadA
    ArmadA's avatar
    Erkek

hocam hem bateri çalayım diyosun hemde 600 Liraya pahalı diosun iyi o zman ben sana şunu söyleyeyim senin o tıngır mıngır dediğin klaisk gitar var sayıyorum 40 milyona bile alabilrisin. ama Bateriyi mümkün değil 350 den aşağı zor bulursun tabi 2. el cılkı çıkmış bateri olursa onu bilemem. bide şu var !

379,12 YTL bu bateri tabi işini görebilirsen al :|

Edit : bi de şu var 2 sinin arasındaki farkı anlarsınn heralde 

Living Death
Toplam Hit: 3674 Toplam Mesaj: 22