Bateriden Anlayanlar Vic Firsth Den Baska Baget Onerecek Olan Varmi??
-
yardim oneri
-
üstad ben az buçuk çalıyorum ama ne zamandır baget almadım elime ne yazıkki kardımcı olamicam o yuzden sana :S
-
pro-mark
-
yani ne tür çaldıgına baglı daha çok blues-jazz çalıcaksan vic-firth öneririm amerikan style.. ama rock hardrock prograssive falan çalıcaksan pro-marklar çok iyidir.şahsen ben vic-frith kullanıyorum hem ucuz hem güzel performans :) promarklar çok pahalı abi
-
yalnız sunu solim promark tutusu werdii ses muthişte biraz dayanıksız ama konforludur sey plastik bagetler war ama pek tavsie etmem oaktan yapılıolar sanırm 757rockmı öle bişi markası onnar fena diil sesleri hos olmuo bide zldjian fena diildir
-
ewet promarklar pek saglam olmuyor ama güzeller de çok pahalılar be abi. yani adam gibi bütçe ayırmak lazım.ufak bir yanlış vuruşta gidiyor baget
-
Vic-firty i tek geçerim.
-
Babalar saolunda vic-firt 5a kulanirim genelde ama elime rahat gelmio coktan dir caliorum ama tam kendime gore bi tane bulamadim plsatikleri sakin kullanmayin deriye zarar verio ama ha betriden olusunuz soliim
-
tama çok rahattır.
-
ben çok iyi baget çevirirm ha, ama pek caliorum diyemem
bagetin de markasi varmis demekki her odunla olmuyo ha
-
birader o zaman senin sorunun markayla veya kaliteyle degilki sen size ını değiştircen bagetin :) gidicen kendine göre al bitane dene yani
Toplam Hit: 2202 Toplam Mesaj: 15