folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Batılı Aydınların Dilinden Hz.Muhammed (S.A.V)

Batılı Aydınların Dilinden Hz.Muhammed (S.A.V)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HaYVaN
    HaYVaN's avatar
    Erkek
    Thomas Carlyle:’İnsanlar her şeyden daha fazla Muhammed’e kulak vermelidir. Diğer bütün sözler onun karşısında boş sözlerdir.’

Prof.Dr.H. Mones:’O’nun her sözü bir vecizedir.’

Jane Pelo:’O’nun davasında heyecanı asildi.’

Aleksi Lovazon:’O Allah tarafından gönderilmiş bir hak peygamberdir.’

Raymons Leronge:’14 asır geçmesine rağmen Hz. Muhammed bu zamanın tek rehberitek hidayet resulüdür.’

Sosyolog V.D.Eratsen:’Ben şahsen Hz. Muhammed’in hayranıyım.’

Prof.Jules Masserman:’Bütün zamanların en büyük lideri Muhammed idi.’

Prof.Dr. Michael Hart:Muhammed tarihte dini ve dünyevi açılandan en üstün başarıya ulaşmış tek kişidir.’

Tolstoy: Muhammed hürmet ve saygıya fazlasıyla lâyıktır.

Gibson: Hz. Muhammed’i sevmeyenler onu yeterince tanımayanlardır.

Dostyoyevski: Büyük İslâm Peygamberi yüce yaratıcının katına çıkıp onunla buluşmuştur. Ben Mirac’a bütün kalbimle inanıyorum.

B. Smith: Büyük liderlerin hayat ve karakterleri ile yapılan eleştiriler İslâm Peygamberi için yapılamaz.

Prens Bismark: Senin asrında yaşayamadığımdan dolayı çok üzgünüm Ey Muhammed. Kur’an Allah’ın kitabıdır. İnsanlık senin gibi bir kabiliyeti bir defa görmüş bir daha göremeyecektir. Ben senin önünde hürmet ve saygı ile eğilirim.

Geothe: Hiç kimse Muhammed’in kurallarından daha ileri bir adım atamaz. Biz Avrupa Milletleri medeni imkânlarımıza rağmen Hz. Muhammed’in son basamağına varmış olduğu merdivenin daha ilk basamağındayız. Şüphe yok ki bu yarışmada kimse onu geçemeyecektir.

Shebol: Hz. Muhammed insan olması itibari ile bütün insanlık onunla övünür. Biz Avrupa’lılar 2000 sene sonra onun kıymetine ve hakikatine yetişsek en mesut ve en bahtiyar nesiller oluruz.

Bernard Shaw: Ben bu hayret uyandırıcı insanın hayatını inceledim. Benim görüşüme göre onu insanlığın kurtarıcısı olarak tanımamız lâzımdır.

Voltaire: Türk kardeşime diyeceğim ki; senin dinin bana çok saygı değer bir din görünüyor... Senin dinin çok asil.

Lamartine: İnsan büyüklüğü hangi ölçüyle ölçülürse ölçülsün acaba ondan daha büyük bir insan bulunur mu?

Knematirul: Herkesin itiraf etmekten çekindiği şeyi ben haykırıyorum. Hz. Muhammed hiç kimse ile kıyaslanamayacak kadar büyük bir devrimcidir.

Batılı insanlar kadar İslam Peygamberine Objektif Yaklaşabilsek ve O'nu örnek alabilsek yeter...!

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

B. Smith: Büyük liderlerin hayat ve karakterleri ile yapılan eleştiriler İslâm Peygamberi için yapılamaz

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Aquila
    Aquila's avatar
    Erkek
    Her zaman böyle oluyor zaten Modern sandıkları özendikleri batı bize hayranlık duyuyor fakat belli etmiyor.. Ama bizimkiler ağızları açık izliyorlar bunları.. Amerikada şu anda aile yapısı oturturulmaya çalışılıyor bizdeki gibi.. Bizimkiler onlara özenip aile yapısını bozuyorlar..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    qertenqelex
    qertenqelex's avatar
    Erkek

adamlar bile biliyo peygamber efendimizin kıymetini

ama bizim bazı öküzler hala bilmiyolar bazı şeylerin kıymetini

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HanDSomE
    HanDSomE's avatar
    Erkek
    qertenqelex bunu yazdı:
    -----------------------------

adı üstünde hocam öküz. Öküzlerden birşey beklenmez zaten

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fastottoman
    fastottoman's avatar
    Erkek
    ahh bir de biz bilsek mübareğin değerini...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    scorpus
    scorpus's avatar
    Erkek

qertenqelex bunu yazdı:

haklısın.bilseler öküz olmazlardı zaten

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KaRaKuLe
    KaRaKuLe's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    kim o öküzler ya.?

Aklın nuru fen kalbin nuru dindir. İkisinin izdivacıyla hakikat tecelli eder.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    antivirus
    antivirus's avatar
    Erkek

Şimdi ben bir şey merak ediyorum kimse beni yanlış anlamasın ama bu konu açılalalı tam 25 dk. oldu ve konunun hiti 22

Peki çakma ateist olan sıçan ateistlikle ilgili bir konu acsa 25 dk. da eminim konu hiti 1000 falan    olur .

Ben burda hiç bir müridi suçlamıyorum ama konu  Hz.Muhammed (s.a.v)  olunca veya kendi dinimizle ilgili bilgilendirme amaçlı bir konu açılnca neden böyle bir ilgisizlik var neden kimse girip de bakmaya bile tenezzül etmiyor anlamıyorum.

Müslümanlığına söz söyletmeyen arkadaslar neden peygamber efendimiz hakkında söylenmiş güzel sözleri merak etmiyorlar açıkçası bunu merak ediyorum..

He biz bunları okuduk biliyoruz diyenler amenna ya diğerleri?

Nev-i Şahsına Münhasır.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    qertenqelex
    qertenqelex's avatar
    Erkek
    iftar açıo şimdi herkez:D
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PyramiD
    PyramiD's avatar
    Erkek
    Düzgün konuşun ve düzgün yazın.

Merhabaaaaa