Batı"Yı Şok Eden Fotoğraf ! Yuhh Artık
-
HeYeT bunu yazdı:
-----------------------------WarninG_ErroR bunu yazdı:
-----------------------------
Çin 20 yıl sonra şimdiki Amerika olacak, gibi görünüyor :)
-----------------------------,bence amerikanın çinden korkması lazım amerikan ekonomisi hızla dibe vurmakta kozlar çinin elinde amerika sonunda sonu görüküyuor. artık.
amerikanın çine $ borcu olduğunu biliyormusunuz ? + çinin elinde kat triliyonlarca $ rezerv olduğunu biliyormusunuz ?
-
WarninG_ErroR bunu yazdı:
-----------------------------zannetmiyorummm. bu gördüklerimiz çinin anca 100-200 milyonluk kısmını yansıtıyor bence.çok sefil olduklarını düşünüyorum.
ne kadar üretirlerse üretsinler yeteceğini hiiiç sanmıyom , az deil lan adamlar :)
-
DEVSIRME bunu yazdı:
-----------------------------bütün dünya bunu biliyor zaten ! 3. dünya savaşında en çok atom bombasını yiyecek olan ülke çin !
-----------------------------Ee bırakta yesin hocam : ) O kadar nüfus'a mermi yetmez ... Toplu imha etmek gerekecektir !
-
yasin_55 bunu yazdı:
-----------------------------zannetmiyorummm. bu gördüklerimiz çinin anca 100-200 milyonluk kısmını yansıtıyor bence.çok sefil olduklarını düşünüyorum.
ne kadar üretirlerse üretsinler yeteceğini hiiiç sanmıyom , az deil lan adamlar :)
-----------------------------buda başka bir yaklaşım eğer o sıraya girmezsen yerine gelicek milyonlarca insan var
-
SuNNeTcHi_eFhEnDy bunu yazdı:
borsa komple cinin elinde, kimsenin saldirmaya bi tarafi yetmez. Adamlar istedimi bir anda onlarca ulkenin ekonomisini dibe vurdurabilecek konumdalar
-----------------------------hak vermiyorum sana
-
DEVSIRME bunu yazdı:
-----------------------------SuNNeTcHi_eFhEnDy bunu yazdı:
borsa komple cinin elinde, kimsenin saldirmaya bi tarafi yetmez. Adamlar istedimi bir anda onlarca ulkenin ekonomisini dibe vurdurabilecek konumdalar
-----------------------------hak vermiyorum sana
-----------------------------Hak verilecek yan yok çünkü :) ABD Çin'den yatırımı çektiğinde Çin Borsası'nda %8.5'lik düşüş yaşandı ve Çin kısa süreli bir kriz atlattı ;)
-
yoga yapmaya benzemez bu işler hocam
-
Çin şimdilik ekonomisi yine abd ye endeksli fakat bundan 20 - 30 yıl sonra dünyanın ne büyük ülkesi olacak
-
hiç tereddüt bile etmediğim konu,
Çinliler tarafından avrupanın ne zaman işgal edileceği konusudur.çünkü avrupa düşmanıdırlar ve arada da biz varız...