Battlefield 3 Premium 17 TL
-
g2a.com'dan 14 tl ye limited edition, 17 tl ye premium alabiliyorsunuz.
Kampanya süresine bakmadım. Kesinlikle kaçırmayın.
2 haftadır korsanını multide oynuyordum şimdi orjinalini aldım.
Bu oyun bir harika dostum...
Proof:

Not: Sadece premium alarak oynanmaz. Normal oyunun da alınması gerekiyor.
Korsan HK.
Yok ben ölücüyüm 14 lira para veremem (2 paket sigara parası), geliştiriciler kazanmasın amk diyenler açsın yutuptan izlemekle yetinsin. O zihniyetteki adam bu oyunu oynamasa da olur.
Satın almadan önce multiplayerini ücretsiz denemek istiyorum, bakalım nasıl birşeymiş diyenler buradan ---> zloemu.org (arada bir kapalı oluyor, kapalıysa sonra tekrar deneyin)
Kurulumu-kullanımı vs için ise buradan ---> http://www.torrent-oyun.com/index.php?topic=222007.0
Konuyu süsleyelim

DadasAdam tarafından 21/Ara/15 19:53 tarihinde düzenlenmiştir
-
Geçen hafta başladım indirmeye haftaya biterse alırım inşallah
-
Şu origin'i bi türlü sevemedim nedense.
-
Şu origin'i bi türlü sevemedim nedense.
-
BF4 te 30 TL.
MP 'de 3 ile 4 arasında ne fark var?
-
https://www.origin.com/en-ie/store/buy/battlefield-4/pc-download/base-game/premium-edition
Hocam bu BF4 Premium alınca bütün modları oynayabiliyor muyuz öyleyse bende alıcam geçen sefer kaçırmıştım
-
Bir şey soracam, online olmadan birkaç bilgisayarla multiplayer oynama imkanımız var mı?
Ayrıca, lan üzerinden multiplayer oynamak için her bilgisayara ayrı ayrı lisanslı battlefield mi kurulması gerekiyor?
-
Tayga bunu yazdı
https://www.origin.com/en-ie/store/buy/battlefield-4/pc-download/base-game/premium-edition
Hocam bu BF4 Premium alınca bütün modları oynayabiliyor muyuz öyleyse bende alıcam geçen sefer kaçırmıştım
Aynen hocam yaw bak dragon valley efsane map tanıtıldı geçengün bf4 de ama sadece dijital edişın paketti olanlar oynayamıyo maddi durumdan bi de internetten alma imkanımda yoktu gittim primium yerine normal(dijital edision) pakete 60 tl verdim sadece normal bf4 mapları oynaya biliyon 20 tane felan bi 20 map ta primium da var (primium paketti olanlar diğer operasyon paketlerini ücretsiz indirebiliyo diye biliyom 5 6 tane paket var ayrı satılan yer görmedim hepsi primiumun içinde )
-
arkadaşlar oyuncusu azaldı söyleyeyim hardline aşırı oynanıyo bence hardline alın veremem diyorsanız o kadar para bf4 daha iyidir single oynayacaksınız indirin oynayın
-
ontedi bunu yazdı
Bir şey soracam, online olmadan birkaç bilgisayarla multiplayer oynama imkanımız var mı? (Araba, uçak vs.. kullanabiliyoz mu)
Ayrıca, lan üzerinden multiplayer oynamak için her bilgisayara ayrı ayrı lisanslı battlefield mi kurulması gerekiyor?
La bir soru sorduk cevap bekliyoz. Ona göre biz de yararlanalım bu meretten. Sorum halen geçerlidir.
-
Bf4 alın oyuncusu azaldı falan diyen var ben her girdiğimde 32 vs 32 oynuyorum. Hardline çok pahalı onu alamıyorsanız 4 alın. Originden eklerseniz akşamları takılırız 9-10'dan sonra giriyorum. Alıp almamakta karar veremeyen varsa gözü kapalı alabilir. Ben şimdiye kadar neden almamışım diye kendime küfür ettim. Premium alacak varsa 65 GB yer ayırsın :)
@ontedi
Uçak, helikopter, tank, üzerinde silah olan kamyonlar (adını unuttum:) ), bot, jetski, tekne, atv ne var ne yok kullanıyorsun. Lisanssız oynayabileceğini sanmıyorum google'da araştır multiplayer crack yapmışlarsa oynarsın.
DarkSkull tarafından 21/Ara/15 18:30 tarihinde düzenlenmiştir