Battlefield Bad Company 2 Multiplayer Oynama?
-
multiplayer aşırı zevklidir, gerçekçidir, takım oynudur ve crack i yoktur. 35 liraya falan gittigidiyor.com dan serialini alabilirsin. cod mw2 multiplayerdaki gibi cheat yapan yoktur. serverler kalitedir. pink en fazla 60 larda gezer.
hayatımda aldığım tek orjinal oyun kendisi. multiplayer ı mutlaka oynanması gereken oyunlardan. fizik ve sesler can alıcı nokta
-
insidae bunu yazdı:
-----------------------------
ZodoR bunu yazdı:
cod mw2 de var ama onda helikopter tank vb. binilmiyo bide haritalar çok kısıtlı hep aynı haritalardan bıktım :) internet kotalı olduğundan indiremiyorum:)
-----------------------------cod mw2 de rütbe yükseldikçe skill arttıkça yeni silahlar çıkıyor daha sonrada haritalarda ben oynadığımda helikoptere biniliyordu binen çok kişiyi görmüştümde online'da ben binemiyordum daha öğrenememiştim = )
-----------------------------1. ben cod mw2 de 70lvl im
2. bende helikoptere biniyorum ama o sadece ateş ediyor yani hareketi bilgisayar kendisi yapıyor.
3. uçağa bile binilebiliyor cod mw2de ama ondada sadece ateş edebiliyorsun
4. ikisine de binebilcek kadar killstreak yapamadım sadece care packagelerden çıkarsa binebiliyordum yani tamamen şans işi :)
-
voltigore bunu yazdı:
multiplayer aşırı zevklidir, gerçekçidir, takım oynudur ve crack i yoktur. 35 liraya falan gittigidiyor.com dan serialini alabilirsin. cod mw2 multiplayerdaki gibi cheat yapan yoktur. serverler kalitedir. pink en fazla 60 larda gezer.
hayatımda aldığım tek orjinal oyun kendisi. multiplayer ı mutlaka oynanması gereken oyunlardan. fizik ve sesler can alıcı nokta
-----------------------------35lira mı ? ucuzmuş yahu :) ben daha pahalı sanıyordum.. ayrıca evet cod mw 2 hilecilerden gına geldi :)