Battle.Net De Tahribat Klani Kuruyoruz (W3 Frozen Throne)
-
Bırak yaw bu ne oyna frozen bin basar hepsine
-
Benim hesabım yoktu ama şeyhim istediyse emen açalım bi hesap çekilin tahribat geliyorrrrrrrrrrrr
-
abi oyunu bırakmıstım ama tahribat için tekrar baslıyom
-
linux da çalışmaz o oyun. çünkü alışırken memory tarıyo millet ipnelik yapmasın diye.
-
Hmm o zaman winde oynarsın a4tech yaw,tahribat diye kanal açıyom girin oraya simdilik..
-
w3 varda frozen paketi yok netten inebilecek bi yer varsa söleyin indirem kota nası olsa müsait oynayak a.k.
-
benim nick im VisualBoy ben battle.net e sadece DotA oynamak için giritorum ama baska senaryo bilmiyorum. bu fikir ben battle a girdiğim ilk günder beridir aklımdaydı ama klan kurmaya eriniyodum :D. sagolasın seyh. bekliyorum.
-
Biz koridor oynuoyuduk , beyler gelcez diyosunuz kanalda kimse yok yaw?!
-
Yaw bu kadar kisi yazmis 1 kisi geldi sadece,gelin beyler bi klan kuramadik en az 9 kisi lazim..gelin tahribat kanalina girin , kimse olmasa bile bekleyin.Yafs bu arada update cikti
servera girebilmek icin :
Ilk olarak ;
War3TFT_120b_English.exe
bu dosya yı bi yerde bulun , kendi sitesinde 2 saat üyelik müyelik istiyo..Googleden araştırın dosya adından..İndirin,(1.20a yani eski patch olmak zorunda!!) sonra yükleyin daha sonra;
www.eurobattle.net/english adresindeki 1.20b versiyonu icin olan updateyi yükleyin..
Ondan sonra battle.net butonuna tıklayıp girebilirsiniz,ilk sayfada bundan önce yapmanız gereken islemlerde var , gelinde bi klan kuralim battle.net i feth edelim :P
-
Yukliim su Warcraft tan bende eskiden oynardim :D
Toplam Hit: 9321 Toplam Mesaj: 33