Battleship - Savaş Gemisi: Hedef Dünya | 2012 | Brrip | Türkçe Dublaj
-
real debridden gittim prem aldım ama linki çevirmedi amk
-
FOXXLY bunu yazdıDestinatioN bunu yazdıFOXXLY bunu yazdı
filmi şimdi bitirdim. güzel filmdi.
mantık hataları vardı. ama filmdir olur diye bakarsak genel olarak güzel filmdi.
yanlız bu filmin 2.si gelmeli.
edit. yanlzı filmin bazı yerlerinde baya baya transformers izliyor hissine kapıldım.ikincisi gelir zaten casttan sonrasını izlesen anlardın :D
oha ya harbiden oha :D cast ın sonuna mı eklenir :D sen sölemesen ben izlemezdim hayatta :D yanlız rahat rahat izliyordum son el çıktı baya bi tırstım :D
alışkanlık bende de pampa film bitti mi sonuna kadar beklerim bazen ekliyorlar
bkz : hızlı ve öfkeli 5
gerçi altyazı izlediğinde genelde elemanlar not düşüyor kapatmayın diye
-
Kreyzi bunu yazdıFOXXLY bunu yazdıDestinatioN bunu yazdıFOXXLY bunu yazdı
filmi şimdi bitirdim. güzel filmdi.
mantık hataları vardı. ama filmdir olur diye bakarsak genel olarak güzel filmdi.
yanlız bu filmin 2.si gelmeli.
edit. yanlzı filmin bazı yerlerinde baya baya transformers izliyor hissine kapıldım.ikincisi gelir zaten casttan sonrasını izlesen anlardın :D
oha ya harbiden oha :D cast ın sonuna mı eklenir :D sen sölemesen ben izlemezdim hayatta :D yanlız rahat rahat izliyordum son el çıktı baya bi tırstım :D
alışkanlık bende de pampa film bitti mi sonuna kadar beklerim bazen ekliyorlar
bkz : hızlı ve öfkeli 5
gerçi altyazı izlediğinde genelde elemanlar not düşüyor kapatmayın diye
hassiktir arkadaş. hızlı öfkeli 5 i en az 5-6 kere izledim o son sahneyi şimdiye kadar hiç izlemedim. amk sen söylemesen ben daha izleyemezdimde :D lan letty ölmemiş ya la :D vay anasını zaten 6. filmin castında yazıyordu letty diye ama nasıl olacak diye düşünüyordum flash back filan yaparlar diyordum lan ölmemiş amk ya şuan varya durumun kralını yaşıyorum :D
amk bundan sonra filmlerin son saniyesine kadar izliyecem :D
vay arkadaş kaç kere izlediğim filme bak sen :S
-
evet sonunda torrent den indirip izledim film i. (DİKKAT FİLM İÇERİĞİNDEN BAHSEDEBİLİRİM)
ve gayet güzel film. yani ilk defa kılasik uzaylı figüründen çıkıp farklı birşeyler oluşturmuşlar. Fakat acayip evrimci bir bakış açısı olmuş. (kusura bakmayın sonuçta gördüğümü söylüyorum siyaset yada din tartışması çıkmasın lütfen.) uzaylıların da kendince evrilip insan a baya benzeyen fakat birçok yapısı farklı gelişmiş bir yaratık olduğunu yansıtıyor film. Fakat bunların geliş amacı gibi bir şey yok. veya sadece makinelere saldırmaya çalışmaları direk olarak insana saldırmamaları acayip durumlar. Yer yer illüminati kokuyor zaten.
Kısacası filmden etkilendim. Biraz uçuran bir yapısı var. Buraya koyan arkadaşlara teşekkürlerimi bildiriyorum.
-
asa42 bunu yazdı
evet sonunda torrent den indirip izledim film i. (DİKKAT FİLM İÇERİĞİNDEN BAHSEDEBİLİRİM)
ve gayet güzel film. yani ilk defa kılasik uzaylı figüründen çıkıp farklı birşeyler oluşturmuşlar. Fakat acayip evrimci bir bakış açısı olmuş. (kusura bakmayın sonuçta gördüğümü söylüyorum siyaset yada din tartışması çıkmasın lütfen.) uzaylıların da kendince evrilip insan a baya benzeyen fakat birçok yapısı farklı gelişmiş bir yaratık olduğunu yansıtıyor film. Fakat bunların geliş amacı gibi bir şey yok. veya sadece makinelere saldırmaya çalışmaları direk olarak insana saldırmamaları acayip durumlar. Yer yer illüminati kokuyor zaten.
Kısacası filmden etkilendim. Biraz uçuran bir yapısı var. Buraya koyan arkadaşlara teşekkürlerimi bildiriyorum.
Kou dışı:
Amerikan askerlerinin ne kadar kahraman ne kadar vatansever olduklarını anlatan bir film; uzaylılar bahane.
Adamlar gazilerini filmde oynatmışlar, bilmem kaç kiloluk top mermisini taşıtmışlar.
Bizim gazi kurşunu yer, memleketine otobüsle döner; yol üstünde de benzinlikte indirirler.
-
sinemada izledim güzel film. Başlığı görünce 2.si çıkmış sandım ama deelmiş heycanlandım poşu poşuna :W
-
beğenmedim.