Bayan Müridler Yardım :)
-

Nasıl?
Eşantion olduğu belli olmasın diye su sayaçları yazısını silersin tamamdır. Sonra sar gazeteye götür kıza. Tamamdır kız sana biter. Yemin ediyorum bak.
-
hoca nerde yasıyorsun bılmıyorum ama yasadıgın yerde en büyük meydandaki en büyük saatin yanına götür ve bunu sana aldım de , tapusunu isticek değil ya senden
-
Ne cimri adamsın, paraya kıy biraz, sevgiline hediye alıyorsun =)
-
Swool bunu yazdı:
-----------------------------
Ne cimri adamsın, paraya kıy biraz, sevgiline hediye alıyorsun =)
kriz var a.q ne yapayım :)= zamanında 150 ytl ye ayakkabı alıyorduk şimdi saat alamıyoruz :)=
-
bu güzel bence
18 Ayar Altın 0.81 ct Pırlanta Tek Taş Yüzük
Fiyatı : 9,038.40 YTL İndirimli : 7,230.72 YTL (%20 İndirim) Garanti : 5 Yıl Kargo : Aynı gün kargoya verilir şaka bi yana illaki yardımcı olacak bayanlar çıkar, saat için
-
aldımmı tria alırım tek taş almam da ona daha var :)=
-
Alper baktım baktım , döndüm dolaştım en başa , yine baktım ama sonuç hüsran.
Bana hoş gelmeyenlerin içinden şimdi şu şık bu şık diye önersem olmaz , ayıp olur.
Ama başka sitelerde bu fiyat aralığında mutlaka ki hoş şeyler vardır , olmalıdır , bakmaya devam : )
Şöyle de bir şey var , eğer kız arkadaşın tbt yi biliyor ve seni takip ediyorsa ve bu konuyu da görürse bence hoş olmaz , aklında olsun :)
-
-
HaYVaN bunu yazdı:
Nasıl?
Eşantion olduğu belli olmasın diye su sayaçları yazısını silersin tamamdır. Sonra sar gazeteye götür kıza. Tamamdır kız sana biter. Yemin ediyorum bak.
zuhahahahahahahah bunu al serkan abi :) -