Bayanlar Neden Dekoltelı Yada Acık Gıyınırler?
-
hocam 5 parmağı bir tutamazken her kadının benzer hareketinin sebebini de bir tutmak mantıklı olmaz ama ben bi kaç örnek wereyim
kimi kısım bayanlar çewre yapmayı yanlış anlarlar we sadece bunu çok açık kıyafetlerle sağlıcaklarına inanırlar
kimi kısım kapalı giydiğinde kendini özgüwensiz hisseder en azından açık giyineyim bakan olsun egom okşansın özgüwenim artsın dieblirler
kimi kısım hayatındaki kişinin hep açık kadınlara baktığını hisseder we giyim tarzını o hale çewirir
kimi kısım sadece kendisini sewer yani o ne dedi bu ne yaptıdan ziyade kendisi için giyinir
kimi kısımda yüzünün güzel olduğuna inanmaz yüzüyle elde edemediği ilgiyi wücuduyla etmek ister
kimi kısımda aile baskısı ws görmemiştir istediğini hep giymiştir bu yüzden ona size açık gelen normal gelir
kimi kısımda ailesinin yanında baskıda kapalı giyinir çantasına kıyafet koyar dışarda istediği gibi takılır ewe gelirken gene üstünü deişir
şuanlık aklıma gelen örnekler bunlar ama kimsenin aklında da lütfen açık giyiyo bak bu kaşar ws tarzında oluşmasın çünkü dediğim gibi her insanın benzer yaptıklarının sebebi aynı olcak die bişi yok
-
Kimi onu başka bir şey için giyer ama genellikle zevk için giyerler.Öyle giyinmeyi seviyorlarsa giyinsinler.Göze hoş geliyor işte.E tabi yakışıyorsa.Kimide 100 kilo öyle giyiniyor bir anlamı kalmıyor.
-
Moda..
3-5 elit karı çıkıyo bişi giyio ya da tv.de görüyolar sonra hepsi giymeye başlıyor. bu kadar basit. art niyet ya da başka şeyler aramak sacmalık.
-
ya tamamda hocam bızım turk erkeklerı bıraz sapık nasıl böyle davranmayı göze alıyorlar kendılerıne laf atılınca hosunamı gıdıyor?
-
senin sokağa çıkarken saçını yapmandan pek bi farkı yok.. sende dışarı çıktığında insanlara iyi gözükmek istiyorsun onlarda
-
ben söyliyim nefse ve şeytan uyduğu için başka cevabı yok
-
Bi anlasam yada mantıklı bi açıklama duysam dişimi kıracam arkadaş !
-
Opter bunu yazdı:
-----------------------------Dikkati farklı yöne çekmek gibi geliyor genellikle bana
-----------------------------
hocam yorumunu öpüm -
bana kızmayın ama dunyada artık cogu kadın bıle kaşarlıga dogru gıdıyor sordugumuzda o dıyor bu dıyor ama bulustukları teknokta bence bu cunku kımse gogusunu bacagını ic camasırını göstermek icin ugrasmaz (tabı bu dedıgım aklı basında bırı icin) anlayana...