Bayburt Üvinersitesi Nasıl Bir Yer???
-
Bayburt'ta okursan liseden farklı bir şey göremezsin. Gittiğin her güne lanet eder söversin. Dağlara bakıp içmekten başka hiç bir aktiviten olmaz.Doğu Karadeniz bölgesinde sana önereblieceğim şehir Giresundur. Adamlar çok rahat, öğrenciye karışan yok hatta gezmeye gittiğimde burası Karadeniz mi diye şaşırmıştım.
Trabzon oldukça güzeldir. Ama halkıyla soru yaşayablirsin:) Gençleri deli doludur.Eğitim Fakültesinde okuyacaksan ewe kız götürürken bile gizli gizli yapmalısın. Biri görünce dayak yiyebilirsin aran çevren halkla iyi değilse.Şehirde gezerken hiç bi takımın formasını giyemzsin. Hatta maçını izlerken takımın gol attığında sevinemzsin. Özellikle bu takım fenerbahçeyse. Dışardan gelen arkadaşlarım oldukça sorun yaşıyorlardı.Akıllı tercih yap.
-
Dina_Kaki bunu yazdı:
-----------------------------Bayburt'ta okursan liseden farklı bir şey göremezsin. Gittiğin her güne lanet eder söversin. Dağlara bakıp içmekten başka hiç bir aktiviten olmaz.Doğu Karadeniz bölgesinde sana önereblieceğim şehir Giresundur. Adamlar çok rahat, öğrenciye karışan yok hatta gezmeye gittiğimde burası Karadeniz mi diye şaşırmıştım.
Trabzon oldukça güzeldir. Ama halkıyla soru yaşayablirsin:) Gençleri deli doludur.Eğitim Fakültesinde okuyacaksan ewe kız götürürken bile gizli gizli yapmalısın. Biri görünce dayak yiyebilirsin aran çevren halkla iyi değilse.Şehirde gezerken hiç bi takımın formasını giyemzsin. Hatta maçını izlerken takımın gol attığında sevinemzsin. Özellikle bu takım fenerbahçeyse. Dışardan gelen arkadaşlarım oldukça sorun yaşıyorlardı.Akıllı tercih yap.
-----------------------------esip kavurmussun hocam :) ben bı kız ıcın sordum bu soruyu :) dusuncelerını bır kızın okuyacagı sekılde bı yorumla da bı de onu okuyam :)
-
Hocam yeni atanmış bir öğretmen olarak arkadaşına ilk önce şunu söyleyim. Fen Bilgisi öğretmenliği yazmasın. Okul bittikten bide KPSS derdiyle uğraşıyosun. Canımız çıktı bizim. Pskolojisi bozulmadan atanması çok zor. 100 üstünden 85 puanla anca atanıyolar.Buda çok sağlam bi puan demek.
Bayburt oldukça küçük bir yer.Ufak bi caddesi war ve her taraf dağ.Tamamen hayal kırıklığı yaşar. Ama geleceği olan bi bölümde okumak isterse Ör: İngilzce öğrt, Bilgisayar öğrt, Rehberlik, Sınıf öğrt gibi üniversitenin farkı yok. Sonuçta devlette çalışıcak kimsenin nerden mezun olduğunun önemi yok.Fen bilgisi için gitmesin derim.
-
Dina_Kaki bunu yazdı:
-----------------------------Hocam yeni atanmış bir öğretmen olarak arkadaşına ilk önce şunu söyleyim. Fen Bilgisi öğretmenliği yazmasın. Okul bittikten bide KPSS derdiyle uğraşıyosun. Canımız çıktı bizim. Pskolojisi bozulmadan atanması çok zor. 100 üstünden 85 puanla anca atanıyolar.Buda çok sağlam bi puan demek.
Bayburt oldukça küçük bir yer.Ufak bi caddesi war ve her taraf dağ.Tamamen hayal kırıklığı yaşar. Ama geleceği olan bi bölümde okumak isterse Ör: İngilzce öğrt, Bilgisayar öğrt, Rehberlik, Sınıf öğrt gibi üniversitenin farkı yok. Sonuçta devlette çalışıcak kimsenin nerden mezun olduğunun önemi yok.Fen bilgisi için gitmesin derim.
-----------------------------anlıyorum... bı konusayım bu konuyla alakalı olarak. tesekkur ederım yardımlarınız ıcın...