Bayılmak Istermisiniz?
-
ya geri kalkamazsak n9olcak a.q :D esek cennetine gidersek:D
-
ya aq evde tek başımayım nasıl ayılıyonuz? ayılmanız ne kadar sürüyo?
-
abi tek basınızayken yapmayın ya ben yaptım birine yere düştü cocuk titrio garip garip haraketler yapıo ölürseniz benim basıma kalır :P
-
iyi bisi degil a.q vücudu zorluyorsun birden bire ani hareket kasların geriliyo pat dusuyo :D saglıklı degil yapmayınızz :D yaa a.q su elektro sokla nasıl bayıltıyolar onlar nasıl oluyo o ne tur bi dalga yayıyorr onan bulmak lazım :D bidane :D
-
Athzai_Khaine bunu yazdı:
-----------------------------
ya aq evde tek başımayım nasıl ayılıyonuz? ayılmanız ne kadar sürüyo?
-----------------------------La ben bayılmışım a.q. yanımda arkadaşlar vardı bi uyandım arkadaşların kollarındayım. Anladım bayıldığımı sordum ne kadar sürdü ? 30 sn falan dediler.
-
ohha lem işe yarıyo :) gülümseyerek uyandım
-
şimdi yapardım ama korkuom :D deneyimmi anket hazırlıom :D fln şaka şaka hazırlamıom
-
biz bunu orta okulda yapardık süzügün teki vardı istemedigi halde biz zorla yapardık kokardı bizden :)
duvarın önune gecirip yazılı olan seylerin hepsi uygulanırdı daha sonra salagın gözleri kayardı ilk kendini bırakırdı sonra,iki üç tokatla ayılıyon ama biz ozamanlar
işi iyice tassa vurup hıyar yere serilince 25 kişi ustune cıkıp tekme tokat ayıltırdık.
-
Bunla uğraşılmaz a.q. Bayılmak isteyen varsa 4-5 tane efes extra içsin. Üstünede bi çifli sigaradan sağlam 3-4 duman alsın. :D :D :D sonra Knock Out.
-
B0LDPiL0T bunu yazdı:
-----------------------------
Bunla uğraşılmaz a.q. Bayılmak isteyen varsa 4-5 tane efes extra içsin. Üstünede bi çifli sigaradan sağlam 3-4 duman alsın. :D :D :D sonra Knock Out.
-----------------------------ohha yani