Bayıltma Teknikleri
-
1-ağzına osur :D
2- yada ben osurayım kargo ile sana yollarım şişe halinde :D
şaka maka en güzeli adamı korkutmak :D beni öle bayıltmışlardı :P
-
bana bi şişe gönder hocam
-
Telaşlı bir şekilde cocuğun yanına git ve ona annesinin öldüğünü söle..tabi bu baba kardeş abi fln da olabilir.
-
THT2005 bunu yazdı:
-----------------------------
Telaşlı bir şekilde cocuğun yanına git ve ona annesinin öldüğünü söle..tabi bu baba kardeş abi fln da olabilir.
-----------------------------hacım bayıltmak diyorum yüreğine indirmek hayatını mahvetmek değil :) kavgayı felan kastetmiştim.
-
eter hiç bir şekilde işe yaramıyor okulda kimya labaratuvarında görmüştüm hocaya sordum hoca da koklama evladım dedim ilk hafif hafif kokladım baktım birşey olmuyor sonra derin derin koklamaya başladım halen birşey olmuyor ancak solunum yollarımın ferahladığını serinlediğini hissettim belkide eterin başka bir çeşitidir ancak bayıltmayı bırak sersemletmedi bile
-
ombra bunu yazdı:
eter hiç bir şekilde işe yaramıyor okulda kimya labaratuvarında görmüştüm hocaya sordum hoca da koklama evladım dedim ilk hafif hafif kokladım baktım birşey olmuyor sonra derin derin koklamaya başladım halen birşey olmuyor ancak solunum yollarımın ferahladığını serinlediğini hissettim belkide eterin başka bir çeşitidir ancak bayıltmayı bırak sersemletmedi bile
nası işe yaramaz ya, seninki hacı yağıdır ondan öle olmuştur. bizim arkadaşlar lisede kurbağa deneyi yapmaya çalışan tikky kızın tekini bayıltıp ellemişlerdi (bayıltanlarda kızdı bu arada).
Toplam Hit: 101628 Toplam Mesaj: 37