folder Tahribat.com Forumları
linefolder Download / Dosya Paylaşım
linefolder Bayındırlık Birim Fiyatları [İstek]

Bayındırlık Birim Fiyatları [İstek]

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kaanabak
    kaanabak's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

Bayındırlık ve İskan Bakalığının ( 2007 tercihimdir ) "İnşaat ve tesisat birim fiyatları" kitabının .pdf yada benzeri biçimde arıyorum arkadaşlar denk gelen olursa eklerseniz süper olur..

Teşekkürler.. 

"Less is More"
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bolvadinli
    Bolvadinli's avatar
    Erkek

müridler nasipse yaza bende inşaat mühendisi olarak nefes alacağım.

bu kitap çok pahalı aq. (60 YTL civarı sanırım) eğer bulan olursa benimde iime yarar.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sky
    Sky's avatar
    Erkek
    inşaatcilar burda toplanmis bakiyrm :) pdf olarak yokta pozno vs ile malzeme bakicaksaniz birimfiyat.net var isinizi gorebilir

Ona aşık olmak, cehennemde çakmaklara gaz doldurmak gibi bir şeydi...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bolvadinli
    Bolvadinli's avatar
    Erkek
    Bolvadinli bunu yazdı:
    -----------------------------

müridler nasipse yaza bende inşaat mühendisi olarak nefes alacağım.

bu kitap çok pahalı aq. (60 YTL civarı sanırım) eğer bulan olursa benimde iime yarar.

-----------------------------

edit:aq kafa dağılmış. edit yapacağıma, alıntı yapmışım özür dilerim. 

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cxa1191s
    cxa1191s's avatar
    Erkek

www.bdy.gen.tr de yani benim adresde linuxda çalışan 2 program var, arayıp listeliyor.

Ayrıca 2007 yi ne yapcan. 2008 çıktı, güncelleme katsayısı ne olur bilmem ama 2007 ile iş yapılamaz atık. Branşını öğrenebilirmiyim. Eğer elektrikse tedaş da lazım özellikle O.G. de iş yapacaksan alternatifin yok zaten. İnşaatsa branşın analizler lazım sana. Tam açılım yaparsan iyi olur.

Ahanda adresim www.bdy.gen.tr
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek
    Sitede bol miktarda amele mühendisliği öğrenim görevlisi var sanırım :)

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HolySeclorum
    HolySeclorum's avatar
    Erkek
    Sitede uzay mühendisi varmı ya merak ettim...

Her Hakkım Saklıdır
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cxa1191s
    cxa1191s's avatar
    Erkek

Hee var, ne yapcan.

Tövbe tövbe, t.sak sarması yaptığın meslek grubu bu aralar doktorluktan bile fazla kazanıyor. Okulu bitirip en az 1500 maaş alıyon. Birimi dolar. Rusyada bi sürü tanıdığım var.  Geçende aradık zor bulduk 1750 YTL ye adam okulu yeni bitirmiş, nazlanıyor. Yaz başına kadar dururum dedi atladık resmen.

O kadar rus güzelinin arasındasın ve rusyaya göre çoook iyi maaşın var. bide bunu düşün istersen.

Ahanda adresim www.bdy.gen.tr
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    acirci
    acirci's avatar
    Erkek
    inşaat müh. olsun teknikerliği olsun geleceği olan meslekler öneririm :D şahsen bizzat kendim memnunum :D

Her fert istediğini düşünmek, istediğine inanmak, kendine mahsus siyasi bir fikre sahip olmak, seçtiği bir dinin icaplarını yapmak veya yapmamak hak ve hürriyetine sahiptir. Kimsenin fikrine ve vicdanına hakim olunamaz. M.KEMAL ATATÜRK
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    vampire
    vampire's avatar
    Erkek
    valla pahalı falan değil fiyatı çokta uygun ancak birim fiyat bazısında firmalarda sadece bayındırlığınkiler kullanılmıyor en azından ben çalışırken iller bankası vs ninde birim fiyatları alınıyordu kaldıki alanlara göre çıkarılıyor kitaplar birde hocam bu kitaba pahalı diyorsunda biz proje dersi için şu neufert midir nedir mavi kapaklı kitaba 50 lira bayıldık isteyen bayılmaz amma dönem sonunda yaz okuluna kalınca ole bide bayılırki adam :)
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kaanabak
    kaanabak's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek
    Neufert .pdf si var bende istersen linkleri atayım? ben bilgisayarda çim yazparken süper oluyo.. kategorilerede ayrılmış tak diye buluyorum aradığımı..

"Less is More"
Toplam Hit: 10240 Toplam Mesaj: 20