Bayrağa Ve Şehitlerimize Yapılan Büyük Saygısızlık!
-
adamın ismi faul zaten m.q
dalga geçer gibi isim koymuş kaltak karı.
Yüce Önder Atatürk der gibi Adına Ata Koymuş soy ismide Türk insan biraz dikkat eder..
haberlerde Ata Türk öldü diolar sanki Atatürk der gibi..
-
Arkadaşlar bir şeylerin farkına vardıgınız duşunuyordum turk insanı ne kadarda luzumsuz şeylerle ugraşıyor kendime yediremiyorum. Ben bu programı seyretmedim ve bu luzumsuz insanlarla ilgili herhangi bir haber cıktıgındada kanal değiştiriyorum Biz turkuz içimizde belirginleşmiş bir ar ve namus içgudusu ile carpışıyoruz. Ata ve Semra insan soyunun en nadir rastlanabilecek turlerinden. Birşeyi farkettim acılan başlıgın altındaki yorumlar hedefini sapmış sizde bunun farkına varın gercek hayattada biz dusuncelerimize hakim olamıyoruz ve onlar hakkında yorumlar yapıyoruz ve herbirimiz her yaptıgı yorumla onların ekmeyine yag suruyor. Kendinize gelin onları yaptıgımız dusunceler ve yorumlar yuceltti Ben boyle bir topic acıldıgı için cok mutluyum aziz şehitlerimizin hakkını savunmak tabiki bizim gorevimiz ama konuyu semra şoyle yaptı boyle yaptıya dokmeyelim lutfen. Saygılarımla...
-
evet öle ama ne yaparsın işte kardeşim insan sinirlenmeden edemiyor.sağlık olsun demekten başka bişi gelmiyor elimden!
-
Burada olaya değişik bir açıyla bakmak gerekir evet haklısınız semra denen bu kadın yanlış yaptı yok şehitmiş vs. Ama ana yüreği sonuçta oğlunun uyuşturucuya kurban gitmesi insanı oldukça üzer.Zaten kafadanda biraz çatlak bu kadın.
Ben burada Sırf reyting için show yapan ve ölü bir insanı reyting için haberlerine taşıyan ve oldukça uzun bir süre yer veren.Ve yer vermeye devam eden Show TV yi kınıyorum.
Gerçektende Türk televizyonculuğu oldukça kötü bir noktada.Biz haber bültenlerinde mankenlerin ve playboyların hayatını izlemek istemiyoruz.Biz ülkemizde ve dünyada olan ve herkesi ilgilendiren olayları izlemek istiyoruz.Böyle bir iki TV var.Bu sayının artmasını umuyuoruz.
Arkadaşların dediğide "şehitlere 5 dakika ataya 30 dakikaya" da katılıyorum.İşte bu medyanın şerefsizliğini gözler önüne seriyor.
Ata denen çocuğun uyuşturucu kullanmasıda normal benimde öyle bir annem olsa ve öyle bir baskı altında kalsam bende bir kurtuluş yolu arardım.Ata kurtuluşu uyuşturucuda bulmuş.
Ben buradan bizi bu hale getiren bütün şerefsizleri kınıyorum.
-
Allahınıza kurban olam be. özellikle designer ve antiky e harika be. bu millet dedikodu yapmaya devam ettiği sürece bu olaylar devam edecektir. dünki haberlerde bide "tuğçe adlı fahişe nin hristiyan oluşu" vardı ben böyle haber kanalının taaaa..... --------- en deli kanal NTV kim ne derse desin.----------- Ata nın anası çıkmış ne diyo "oğlum şehit" ulan ne yaptıda şehit oldu ; bir kere adam o ATA (soyadıda Türk müş) ismini hak etmiyo. Adam otel köşesinde uyuşturucuyla ölüyo ve annesi bu oğlan ile hala gurur duyuyo.
-
Bende sinir oldum ama elden bir şey gelmiyor sadece düşündüğüm zaman üzülüyorum bu asil millet ne hale düştü diye bunları öldürsen adam yerine koyarlar dava açsan ünlerine ün katrsın dahada metyatik olurlar bazen nalet ediyorum vatan bu kadar hizmet yapmışken üvey evlat yerine konuyosun bunlar gibi orospu çoçuklarıda vatan kahramanı gibi oluyor ve bunuda halkın buyuk cogunluğu destekliyor bu çok acı bir olay gerçekten....Ve saygı değer dostlar inanın duygularımı kelimelere dökemiyorum ... Özgürlük ğacının ayakta dim dik dura bilmesi için ara sıra vatan severlerin kanlarıyla sulanması gerekmektedir... Biz her zaman bu uğurda kanımızı verdik bırakın saygıyı hakaret gördük saygıyı ise bunlar gibi piçler gördü sadece lanet olsun diyorum ve hakkım varsa eminimki vardır bu bayrağın dalgalanmasında bir nemzede olsa haram ediyorum Şanlı Türkiyemizi bu hale düşürenlere...
-
beyler yapılan ayıp bişey bayrağa ve şehitlere saygısızlık ama yinede her ne sebebten ölmüş olsada ölmüş birinin arkasından küfretmek bize yakışmaz diye düşünüyorum.
-
kardeslerim çok haklısınız
bu adilerin bari sitelerini hackleseler güzsel olacak ama
site adresini versem
daha iyi olur
( hepege com)
ben uğraştım yapamadım
umarım el atan olur
allaha emanet olun
-
ne şehitigi be geberdi şerefsiz
-
şehitlik öyle bi mertebedirki Allah(C.C.) dan baska kımse bılmez her pkk tarafından vurulan sehıt olmayabılır bız dıyoz ama
bide oyle ben kursunun onune atlayım nasıl olsa sehıt olcam dıye olurmu hıc?