folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Bayramda Yapacak Hiç Bi İşim Yok Dışarı Çıkacak Bir Arkadaşım Bile Yok

Bayramda Yapacak Hiç Bi İşim Yok Dışarı Çıkacak Bir Arkadaşım Bile Yok

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    31 yaşında emekli
    ajan1111
    ajan1111's avatar
    Erkek
    bizim gibilerin kaderi böyle. relax ol ;) günlük hayatına devam et.

Kayalardan kayarım yoktur benim ayarım (;
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kadaaa
    Kadaaa's avatar
    Erkek
    Kardeş yalnızsan git gözde bi mekana bi tane nescafe yada içcek başka bişeler söle 1,2 saat takıl orda etrafı kes söle havadar biyere otur yalnızken 10 numara olur bakarsın etrafa sana uygun hatun gurupları görürsün ztn hosuna giden biriyle konusursun edepli ve kendin den emin konusursan asla red etmezler oturursun masalarına makara yaparsın komık anılarından fln bahsedersin olmadı sallarsın genede ark olursun sonrası kolay ztn ;)
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AlienOne
    AlienOne's avatar
    Erkek

Kardeş bende anı durumu yaşıyorum.Evde bi pc var ama ben internet cafelerde sürünıyum.Tek sorun Peder

-
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    corelsnake
    corelsnake's avatar
    Erkek
    Ben ibneyim Cogent beni sikti :D

Önümden Yürüme Seni İzlemeye Bilirim, Arkamdan Yürüme Sana Yol Gösteremeye Bilirim, Yanımda Yürü ve Dostum Ol...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Triumph
    Triumph's avatar
    Erkek
    bende aynı dertten muzdarip'im.bu durumu atlatmak için 'eğer isterseniz avrupa yakası taraflarında küçük çaplı bir buluşma düzenleyelim ne dersiniz.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    afrasiab
    afrasiab's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

konya-ereğlideyim

ist dekiler düzenlesinler :D 

Acı veriyorsa geçmiş, geçmemiş demektir...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    texas
    texas's avatar
    Erkek

sıkma canını arkadaşım hernekadar tanışmasakta ki kendi adıma bende bir dostun sayılırım hepimiz öyle degilmiyiz birbirimiz için varız burda helede şu günlerde belkide yanlızlık arayışlara biraz ara vermektir diye düşünüyorum..

in the end , there will be only chaos"... Everything must come to be END..
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    eray
    eray's avatar
    Erkek
    yaşcakucuk un yanında olmayan arkadaşı benim kanımca başkası varsa bilmiom yani ama ben mecburum kardeşim bayram bu aile birlikte olacak ama daha takılacak cok günümüz var biliosun. acısını cıkaracaz bu yalnız günlerin...:D

Nihayet kendimle başbaşa kalabileceğim günler geldi..
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    denisato
    denisato's avatar
    Erkek
    hoca boşver gitsin bayram benimm neyime diyip geçiyorum  ben öylede yada böyle yalnızız bilgisayar biz hayat budur dicemde,hayat bu mudur ?? neyse fazla takma normal yaşantı devam ediyo

bu keşmekeş dunyada herkes birbirinin bacısına sulanırken ben kendi dunyamda rahat ve huzurluyum... SAto
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lekton
    lekton's avatar
    Erkek

Yalnız olsan bi dert yalnız olmasan bi dert...,saçmalıklar ukalalıklar..Gereksiz gülüşler yapmak zorunda olmak..vss

Dikkat: Hazine Ceyhan ırmağının kıyısında iki köprü arasında... kuru ağacın Dibinde...
Toplam Hit: 5485 Toplam Mesaj: 36