Bayramda Yapacak Hiç Bi İşim Yok Dışarı Çıkacak Bir Arkadaşım Bile Yok
-
bizim gibilerin kaderi böyle. relax ol ;) günlük hayatına devam et.
-
Kardeş yalnızsan git gözde bi mekana bi tane nescafe yada içcek başka bişeler söle 1,2 saat takıl orda etrafı kes söle havadar biyere otur yalnızken 10 numara olur bakarsın etrafa sana uygun hatun gurupları görürsün ztn hosuna giden biriyle konusursun edepli ve kendin den emin konusursan asla red etmezler oturursun masalarına makara yaparsın komık anılarından fln bahsedersin olmadı sallarsın genede ark olursun sonrası kolay ztn ;)
-
Kardeş bende anı durumu yaşıyorum.Evde bi pc var ama ben internet cafelerde sürünıyum.Tek sorun Peder
-
Ben ibneyim Cogent beni sikti :D
-
bende aynı dertten muzdarip'im.bu durumu atlatmak için 'eğer isterseniz avrupa yakası taraflarında küçük çaplı bir buluşma düzenleyelim ne dersiniz.
-
konya-ereğlideyim
ist dekiler düzenlesinler :D
-
sıkma canını arkadaşım hernekadar tanışmasakta ki kendi adıma bende bir dostun sayılırım hepimiz öyle degilmiyiz birbirimiz için varız burda helede şu günlerde belkide yanlızlık arayışlara biraz ara vermektir diye düşünüyorum..
-
yaşcakucuk un yanında olmayan arkadaşı benim kanımca başkası varsa bilmiom yani ama ben mecburum kardeşim bayram bu aile birlikte olacak ama daha takılacak cok günümüz var biliosun. acısını cıkaracaz bu yalnız günlerin...:D
-
hoca boşver gitsin bayram benimm neyime diyip geçiyorum ben öylede yada böyle yalnızız bilgisayar biz hayat budur dicemde,hayat bu mudur ?? neyse fazla takma normal yaşantı devam ediyo
-
Yalnız olsan bi dert yalnız olmasan bi dert...,saçmalıklar ukalalıklar..Gereksiz gülüşler yapmak zorunda olmak..vss
Toplam Hit: 5487 Toplam Mesaj: 36