folder Tahribat.com Forumları
linefolder Vukuatlar
linefolder Baz İstasyonu Mahallede



Baz İstasyonu Mahallede

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kartalenes
    kartalenes's avatar
    Kayıt Tarihi: 02/Nisan/2011
    Erkek

    La oğlum bana 24 metre diyo ve standartların altındaymış çekmiyor birde ben napayım :D


    Olduğu kadar , Olmadığı kader ...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Pikacu
    Pikacu's avatar
    Kayıt Tarihi: 15/Temmuz/2009
    Erkek

    Ne kadar garip bir durum. Telefon çekmeyince, çekmiyor diye şikayet ediliyor. Hizmet verilince de baz istasyonları sağlığa zararlı, kaldırılsın deniyor. 

    İki üç sene önce halk, baz istasyonları kaldırılsın diye eylem yaparken, mahalle muhtarı eylem sırasında telefonla konuşuyordu. 

    Not: Lafım sana değil. 

  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    darkroques61
    darkroques61's avatar
    Kayıt Tarihi: 26/Aralık/2009
    Erkek

    Mahallemizde bir binanın üstünde tüm operatörlerin baz istasyonu vardı.. Herkes sövüyordu o bine yıkıldı şu an mahallede telefon çekmiyor herkes yine sövüyor.. Bu millete yaranılmaz :)


    Kendine İyi Bak ..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    piiiranha9242
    piiiranha9242's avatar
    Kayıt Tarihi: 10/Şubat/2014
    Erkek
    torpedo_XL bunu yazdı
    Android bunu yazdı

    BSS'ler RF dalgaları ile çalıştığı için tıbben ispatlanmış bir zararı yoktur, insan sağlığına zarar veren iyonlaştırma özelliği olan mikrodalgalardır. 

    + Ayrıca baz istasyonunun senden uzakta olması görece daha fazla sağlığını tehdit eder. Neden dersen yerleşim yerlerinden uzağa konan daha güçlü baz istasyonlarına erişmek isteyen kulağındaki teelfon daha fazla enerji harcayıp daha fazla elektromanyetik radrasyon yayar. Kısaca beyninin yanındaki öikrodalga fırının gücünü biraz daha arttırmış olursun.

    Bunun yerine artık çoğu avrupa ülkesi küçük güçlü çok sayıda baz istasyonu yerleştirip telefonların daha fazla rasrasyon yaymasını engelliyorlar. Ama bizim milletimize öyle bir empoze edilmiş ki baz istasyonunu gören atom bombası görmüş gibi oluyor.

    Farkında değiller ki cebinde taşıdıkları telefona daha fazla dikkat etmeleri gerektiği. Baz istasyonu kovalarken çükleri kavruluyor haberleri yok.

     

    +++  dedikleri gibi öyle zararı felan yok bi tv, ampul ne kadar elektro manyetik dalga yayıyorsa onun da yaydığı dalga o kadar mikrodalgayla karıştırıyorlar

    Bİirde nerede oturuyorsun bilmiyorum ama 30 bin doları kolay kolay vermezler çok metropol evlerin değerleri uçuk ist gibi bir şehrin en paha lı semtlerinin birin de ikamet etmen lazım o zaman belki verirler o parayı

     

    Bir şeyi de itiraf edeyim 30 daireli bir apartman da oturuyorum kiracıların her boka karşı çıkmalarından apartmanı güzelleştirme namına hiç birşey yapamıyorduk taki turkcell ile anlaşıp çatıya baz taktırana kadar adam bize herşeyden bahsetti 

    İşlerini sağlama alıp aprtman sakinlerinin tamamının imzası olmadan girişmiyorlar o işe 

    1 kişi eksik olsa takmazlar yarın bir gün kaldırılması adına birileri mahkeme yoluna gittiğinde mahkeme sadece o bir kişinin imzalamamasını usulsüzlük sayıp söktürüyormuş turkcellden gelip fiyat için pazarlık yaptığımız yetkili söyledi

    Bu ara da senelik 8.5 binlara para veriler apartmana 3 senelik peşin aldık vodofone nunda gelme ihtimali var gelsin oda taksın hiç sıkıntı deül :D

    Edit ayrıca yarın birgün apartmanınıza baz takalım dediklerinde geri çevirmeyin yoksa giderler hemen karşınızdaki bina sakinleriyle anlaşırlar moreliniZ dahada bozulur

    piiiranha9242 tarafından 24/Tem/16 18:44 tarihinde düzenlenmiştir

    ..Morali hep bozuk olan insan..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    can498
    can498's avatar
    Kayıt Tarihi: 22/Nisan/2009
    Erkek

    eminim ki burada bu yorumları yazan tüm üyeler cep telefonu kullanıyordur. ben gibi 2 tane birden kullanan arkadaşlar bile var. bu sebeple baz istasyonlarını kaldırtmak kendimize yapacağımız bir kötülük olacaktır. Baz istastonlarını savunuyor muyum? tabikide hayır. bende baz istasyonu olmayan doğal bir dünya isterim ama düzen böyle. bazı imkanlara erişebilmek için bazı fedakarlıklar gerekiyor.


    Bir bulutun aya ulaşma mücadelesiydi hayat...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Herbokolog
    KaptaN
    KaptaN's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Kayıt Tarihi: 30/Ağustos/2005
    Erkek
    Pikacu bunu yazdı

    Ne kadar garip bir durum. Telefon çekmeyince, çekmiyor diye şikayet ediliyor. Hizmet verilince de baz istasyonları sağlığa zararlı, kaldırılsın deniyor. 

    İki üç sene önce halk, baz istasyonları kaldırılsın diye eylem yaparken, mahalle muhtarı eylem sırasında telefonla konuşuyordu. 

    Not: Lafım sana değil. 

     

Toplam Hit: 2789 Toplam Mesaj: 17
baz istasyonu