Bazen Bir Resim Çok Şey Anlatır..
-
IronEagle bunu yazdı:
-----------------------------
Tüh anlayamadım Şuan Utanıyorum :W
İş Yatağa Gelince Aşk Bitiyormu Noluyor Anlatın Lütfen :D
-----------------------------iş yataga gelmeden iş cokjtan bıtmıs cunku en son resımdekı adam aglıyor du dıkkat edersen..
cınsellıkle alaksı yok..
-
gerçekten üzücü birşey :S
-
oldwolf bunu yazdı:
Evet duruma bakılırsa EmiRReiS'e söz hakkı doğdu;
bkz: http://www.tahribat.com/Forum-Tutma-Kendini-Itiraf-Et-95113/1/#1021478
Uçankuş olucam zorlarsam :P
-----------------------------Hayat da bazı gerçekler vardır ve asla değişmez.
Birisine sarılıp uyumak kadar güzel bir şey yoktur, yalnız her sağlıklı birey cinselliği yaşamak ister, ister kadın isterse erkek olsun. Bunu sen yapmazsan bir başkası zaten yapacak.
Önemli olan onu inciltmeden, herşeyi ölçüsünde yaşayarak anı yaşamak ve birlikte bir şeyler paylaşmaktır.
Elinde fırsat varken ya el sıkışacaksın yada sonradan kendi eline katlanacaksn...
-
ben farklı bi gözle bakıyorum. bence bunların hiç biri karakter tarafından yaşanmamış şeyler. sadece özlem aşka
-
bakış açısına göre değişir her şey
-
Antikky bunu yazdı:
...yani demeye çalıştığım şey şudurki bu tip bi resime bakıp içgeren adam,Eziktir.
-----------------------------4 Sayfalık konudaki bütün mesajları okudun bence tek gördüğüm ezik sensin dostum
-
aşk diye bi şey yok..kızlar anlaşılmayacak kadar basit yaratıklar..yani anlaşılmazlıkları kompleks oluşlarından değil basit olmalarından kaynaklanıyor..aşk ta cinselliğin inasana verilmiş olan saygıyla oluşan bir sentez..
-
aga salakça bi imagination işte..
bu ahh vah edenler ya hakkaten mecnun olmşlar yada ergenliğe adım atmşlar başka bi izahı yok.
-
güzelmiş...
-
ana fikir; msn le aşk olmaz :D