folder Tahribat.com Forumları
linefolder Eğitim & Ödev & Bilimsel Döküman
linefolder Bazı Lise, Okul Ve Fakülte Mezunlarına Unvan Verilmesi Hakkında Kanun

Bazı Lise, Okul Ve Fakülte Mezunlarına Unvan Verilmesi Hakkında Kanun

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kajmerpac
    kajmerpac's avatar
    Erkek

ben sakarya üniversitesi bilgisayar mühendisliğinden mezun oldum orada sanıım yökün kararıyla teknik bölümler mühendisliğe dönüştürüldü.çok sacma bişey aynıüniversitede iki tane  aynı bölümden var bide bu bize haksızlık biz bosuna calısmıs oluyoruz cunku diğer mühendisliklere birinci bölümden giriliyor

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    imlegend
    imlegend's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Dünden yine yatay geçiş şubesi ne göndermişler. Valla gidişat pek hayra alamaet değil gibi Şimdiden 5 tane devlet kurumunu gezdi.  Devletin kurumu ve şubesi çok nede olsa. o ona gönderir oda başkasına anlayacağınız bu iş çıkmaza gidecek gibi. 

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    imlegend
    imlegend's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

hala cevap yok konuyu açtığım tarihe baktım da bizim memurlarımız hızlı çalışıyor malesef acı bir gerçek.

başvuru bir ara kayboldu sonra bende tekrar gönderdim herhalde yine kaybettiler yada yanlışlıkla veritabanından sildiler. gülsem mi ağlasam mı bilemedim.

Devlet Memuru Zihniyetinin Bir An önce Değişmesi Gerektiği Bir kez daha açık ve net bir şekilde görüyoruz.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    imlegend
    imlegend's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Müritler Mühendislik Tamamlama Eğitimi Kesinleşti. Bu hafta Başvuruları var. Gündemden düşük olan varsa haber edelim.

http://www.osym.gov.tr/belge/1-19166/teknik-ogretmenler-icin-muhendislik-tamamlama-programla-.html

Tabi sizlerinde Fikirlerini Alalım.

Toplam Hit: 2811 Toplam Mesaj: 15