Bazı Siteler Çok Yavaş (Youtube,Twitter)
-
speed test den ölçtüm 5 mb gösteriyor download hızımı face, tbt vs bir çok sitede sorun yok çok hızlı fakat
youtube giriyorum sorun yok video açıyorum bekliyorum acıyor 2 dk sonra ama direk donuyor izletmiyor fakat baska video sitelerinde bu sorunu yaratmıyor.
Twitter'da ise giriyorum ama tweet atarken veya takipcilerime vs bakarken tıklıyorum bekliyor girmiyor.
Nedeni ne olabilir.
-
dns değiştir bi ben de google a bişey aramaya giriyorum 3 5 dk bekliyom dolmuyo yandex haşırt diye geçriiyo. dns denedim değişmedi bi de sen dene :)
-
nedendir bilmem youtubede bendede videolar 10-15 sn sonra donuyo tıkladınmı az ileri veya geri normale dönüyor sonuna kadar devam ediyor
ie,Chrome,mozilla 3 ündede aynı
-
joe_black bunu yazdı
dns değiştir bi ben de google a bişey aramaya giriyorum 3 5 dk bekliyom dolmuyo yandex haşırt diye geçriiyo. dns denedim değişmedi bi de sen dene :)
Dns değiştirince de sorun aynı video loading işaretinde bekliyor öyle.
-
casey bunu yazdıjoe_black bunu yazdı
Dns değiştirince de sorun aynı video loading işaretinde bekliyor öyle.
ben html5e geçtim şimdi donmuyo pek (ev ark torrenti sömürmüyosa) http://www.youtube.com/html5
bi de bunu dene hocam
-
hacı bende bugun bizim dükkanda farkettim
internet hızı 55Mb gösteriyodu speedtest te
ama youtube da video donuyodu anlamadım :S
-
Aynı sorun devam ediyor video en bas ekranda yukleniyor seklinde kalıyor
Görmeyenler için up -
Aynen youtube sorununa ek olarak bende şöyle bir sorun daha var. Google arama kutusuna arama kelimesini girip enter yapıyorum yaklaşık 10-15 saniye sonra aramayı yapıyor.
Diğer arama motorlarında tak diye ararken google aramada berbat bir durum yaşıyorum. DNS olarak google dnslerini kullanıyorum.
-
sadece bugun var heralde dun yoktu bende sabahtan berıdır youtube ye gıremıyorum :S
-
Twitter bende de yavaş youtube da da problem var fakat bütün videolarda değil bazıları sorunsuz açılıyor bazıları yüklenmiyor
-
coLin bunu yazdı
Aynen youtube sorununa ek olarak bende şöyle bir sorun daha var. Google arama kutusuna arama kelimesini girip enter yapıyorum yaklaşık 10-15 saniye sonra aramayı yapıyor.
Diğer arama motorlarında tak diye ararken google aramada berbat bir durum yaşıyorum. DNS olarak google dnslerini kullanıyorum.
aynen