folder Tahribat.com Forumları
linefolder Network - İnternet
linefolder Bazı Sitelerdeki Resimleri Görüntüleyemiyorum

Bazı Sitelerdeki Resimleri Görüntüleyemiyorum

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    knuckleduster
    knuckleduster's avatar
    Erkek

ibrahimeren bunu yazdı:
    -----------------------------

knuckleduster bunu yazdı:

ibrahimeren bunu yazdı:

Pcne spyware taraması yaptır sonra combofix ile bir tarat en sonrada FF deki çerezleri herşeyi sil pcyi aç kapat bi dene istersen.

hocam format'tan sonra denedik diyoruz, ötesi var mı? :D

ben artık geriye sadece modem'den kaynaklanabilecek sorunlar olabileceğini düşünüyorum. artık nasıl olacaksa...

bu konu hakkında bir fikri olan var mı?

format attın yine olmadıysa pc kaynaklı değildir denilebilir.Modemi sıfırla baştan kurmayı dene istersen.

denedim hocam, denedim. nafile...

yüzyıllık "knuckleduster" teriminin, türkiye`de "muşta" olarak adlandırılarak piç edilmesine dur diyenlerin sesiyim. ayrıca elleri 7/24 terleyen şahısların, efsanevi fakat malesef paslanmaz çelikten yapılmamış "knuckleduster" cisimlerini 7/24 ellerinde taşıyarak adeta "58 yıllık, tamamı gümüş renginden ve paslanmaz çelikten oluşan bir seiko saate 7/24 bok kokan(çünkü boktan) uyduruk deri kayış takılması" ifadesindeki betimleme imgesine uygun bir faaliyet içinde olmaları da hoşuma gidiyor değil.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    knuckleduster
    knuckleduster's avatar
    Erkek

AMAN ALLAHIM ÇÖZÜMÜ BULDUM! YILLARDIR UĞRAŞTIĞIM SORUNU ÇÖZDÜM! KAFAYI YEMEK ÜZEREYİM!

yüzyıllık "knuckleduster" teriminin, türkiye`de "muşta" olarak adlandırılarak piç edilmesine dur diyenlerin sesiyim. ayrıca elleri 7/24 terleyen şahısların, efsanevi fakat malesef paslanmaz çelikten yapılmamış "knuckleduster" cisimlerini 7/24 ellerinde taşıyarak adeta "58 yıllık, tamamı gümüş renginden ve paslanmaz çelikten oluşan bir seiko saate 7/24 bok kokan(çünkü boktan) uyduruk deri kayış takılması" ifadesindeki betimleme imgesine uygun bir faaliyet içinde olmaları da hoşuma gidiyor değil.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    brK
    brK's avatar
    Erkek

Aynı sorun vardı bendede modemden firewallı kapattım düzeldi bir kontrol et istersen

Modem : AIRTIES RT-205

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sau_nightmare
    sau_nightmare's avatar
    Erkek

knuckleduster bunu yazdı:

AMAN ALLAHIM ÇÖZÜMÜ BULDUM! YILLARDIR UĞRAŞTIĞIM SORUNU ÇÖZDÜM! KAFAYI YEMEK ÜZEREYİM!

babacan çözümü söyleseydin bari. :)

kafayı yemek üzereyim dedin yedin mi naptın :D modemi deiştirmek dışında bi çözüm gelmiyor benimde aklıma...

çok uzakta uzak denizlerde...
Toplam Hit: 6234 Toplam Mesaj: 15