Bazı Websayfalarına Giremiyorum Yardım
-
Merhaba mürid/mürideler.
Bilgisayarımla yasaklı olmadığından kesinlikle emin olduğum bazı sitelere giremiyorum. Örneğin, akdeniz.edu.tr yada onurair.com.tr gibi sitelere ne yaptıysam giremedim. Dns değiştirdim, host dosyasında problem varmı diye baktım, vs. bu konuda önerebileceğiniz bir çözüm varmı?
-
-
FCN bunu yazdı
başına www koyarak bir girmeyi denermisin .
onun haricinde googledan yazıp girmeyi dene .
cookielerini temizle öyle dene
Hiçbirisi olmadı hocam sonuç gene aynı. Farklı tarayıcılarlada yaptım dediklerini ama sonuç değişmiyor bir türlü.
-
Kullandığın dns var mı ? Var ise kaldır veya güncel google dns adreslerini kullanmayı dene.
Baktın olmuyor, başlat > çalıştır yapıp services.msc yazıp tamam dedikten sonra servislerden DNS istemcisini bul üzerine sağ tıklat özellikler'e tıklat. Açılan özellikler menüsünde Başlangıç türü kısmını "Devre Dışı" olarak kaydet ve bilgisayarını yeniden başlat.
Yine olmuyor dersen combofix indirip tarama işlemi gerçekleştir..
-
curucafa bunu yazdı
Kullandığın dns var mı ? Var ise kaldır veya güncel google dns adreslerini kullanmayı dene.
Baktın olmuyor, başlat > çalıştır yapıp services.msc yazıp tamam dedikten sonra servislerden DNS istemcisini bul üzerine sağ tıklat özellikler'e tıklat. Açılan özellikler menüsünde Başlangıç türü kısmını "Devre Dışı" olarak kaydet ve bilgisayarını yeniden başlat.
Googledns dahil birçok dns denedim hocam dns ile çözülmüyor. Services.msc'den dns istemcisinide kapattım buraya yazmadan önce sorun çözülmüyor. Şöyle birşeyde var farklı kablosuz ağ üzerinden girdiğimde bu sorun olmuyor rahatlıkla girebiliyorum tüm sitelere ancak kendi kablosuz ağımda sayfa görüntülenemiyor.
-
ya bendede şöyle bi sorun var tahribat.com girerken karşıma modem arayüzü şifre ekranu gelior birde bu sıralar google da aramalar öı yavaşladı yandex hemen buluor google dön babam dön
-
alibaba bunu yazdıcurucafa bunu yazdı
Googledns dahil birçok dns denedim hocam dns ile çözülmüyor. Services.msc'den dns istemcisinide kapattım buraya yazmadan önce sorun çözülmüyor. Şöyle birşeyde var farklı kablosuz ağ üzerinden girdiğimde bu sorun olmuyor rahatlıkla girebiliyorum tüm sitelere ancak kendi kablosuz ağımda sayfa görüntülenemiyor.
Başka bir kablosuz ağdan bağlandığında problem yok ise sorun modeminden kaynaklı yüksek ihtimal. Modemini resetlemeyi dener misin ?
Veya elinde varsa farklı bir modem ile test etme şansın var mı ?
-

bu neden kaynaklanıyor inci ye giremiyorum tum tarayıcıları denedim
-
HeYeT bunu yazdıya bendede şöyle bi sorun var tahribat.com girerken karşıma modem arayüzü şifre ekranu gelior birde bu sıralar google da aramalar öı yavaşladı yandex hemen buluor google dön babam dön
gizlilik verilerini sildim oldu.
-
Farklı bir modemim yok ama farklı kablosuz ağlar ile denedim hiçbirisinde sorun çıkmıyor. Reset falanda işe yaramadı. Başka öneriniz varmı acaba?
-
zorlama hosting saglayicisi ''VİDEOJOCKEY'' olabilir.