folder Tahribat.com Forumları
linefolder İnternet Siteleri
linefolder Bazı Websayfalarına Giremiyorum Yardım

Bazı Websayfalarına Giremiyorum Yardım

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    alibaba
    alibaba's avatar
    Erkek

Merhaba mürid/mürideler.

Bilgisayarımla yasaklı olmadığından kesinlikle emin olduğum bazı sitelere giremiyorum. Örneğin, akdeniz.edu.tr yada onurair.com.tr gibi sitelere ne yaptıysam giremedim. Dns değiştirdim, host dosyasında problem varmı diye baktım, vs. bu konuda önerebileceğiniz bir çözüm varmı? 

Rakı, şarap içiyorsam sana ne, Yoksa sana bir zararı içerim. İkimiz de gelsek kıldan köprüye, Ben dürüstsem sarhoşken de geçerim.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FCN
    FCN's avatar
    Erkek

başına www koyarak bir girmeyi denermisin . 

onun haricinde googledan yazıp girmeyi dene .

cookielerini temizle öyle dene 

FCN tarafından 01/Kas/12 16:19 tarihinde düzenlenmiştir
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    alibaba
    alibaba's avatar
    Erkek
    FCN bunu yazdı

başına www koyarak bir girmeyi denermisin . 

onun haricinde googledan yazıp girmeyi dene .

cookielerini temizle öyle dene 

Hiçbirisi olmadı hocam sonuç gene aynı. Farklı tarayıcılarlada yaptım dediklerini ama sonuç değişmiyor bir türlü.

Rakı, şarap içiyorsam sana ne, Yoksa sana bir zararı içerim. İkimiz de gelsek kıldan köprüye, Ben dürüstsem sarhoşken de geçerim.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    curucafa
    curucafa's avatar
    Erkek

Kullandığın dns var mı ? Var ise kaldır veya güncel google dns adreslerini kullanmayı dene. 

Baktın olmuyor,  başlat > çalıştır yapıp services.msc yazıp tamam dedikten sonra servislerden  DNS istemcisini bul üzerine sağ tıklat özellikler'e tıklat. Açılan özellikler menüsünde Başlangıç türü kısmını "Devre Dışı" olarak kaydet ve bilgisayarını yeniden başlat.

Yine olmuyor dersen combofix indirip tarama işlemi gerçekleştir..

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    alibaba
    alibaba's avatar
    Erkek
    curucafa bunu yazdı

Kullandığın dns var mı ? Var ise kaldır veya güncel google dns adreslerini kullanmayı dene. 

Baktın olmuyor,  başlat > çalıştır yapıp services.msc yazıp tamam dedikten sonra servislerden  DNS istemcisini bul üzerine sağ tıklat özellikler'e tıklat. Açılan özellikler menüsünde Başlangıç türü kısmını "Devre Dışı" olarak kaydet ve bilgisayarını yeniden başlat.

Googledns dahil birçok dns denedim hocam dns ile çözülmüyor. Services.msc'den dns istemcisinide kapattım buraya yazmadan önce sorun çözülmüyor. Şöyle birşeyde var farklı kablosuz ağ üzerinden girdiğimde bu sorun olmuyor rahatlıkla girebiliyorum tüm sitelere ancak kendi kablosuz ağımda sayfa görüntülenemiyor.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeYeT
    HeYeT's avatar
    Erkek
    ya bendede şöyle bi sorun var tahribat.com girerken karşıma modem arayüzü şifre ekranu gelior birde bu sıralar google da aramalar öı yavaşladı yandex hemen buluor google dön babam dön

matematik24.com
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    curucafa
    curucafa's avatar
    Erkek
    alibaba bunu yazdı
    curucafa bunu yazdı

Googledns dahil birçok dns denedim hocam dns ile çözülmüyor. Services.msc'den dns istemcisinide kapattım buraya yazmadan önce sorun çözülmüyor. Şöyle birşeyde var farklı kablosuz ağ üzerinden girdiğimde bu sorun olmuyor rahatlıkla girebiliyorum tüm sitelere ancak kendi kablosuz ağımda sayfa görüntülenemiyor.

Başka bir kablosuz ağdan bağlandığında problem yok ise sorun modeminden kaynaklı yüksek ihtimal. Modemini resetlemeyi dener misin ?

Veya elinde varsa farklı bir modem ile test etme şansın var mı ? 

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    flybatwin
    flybatwin's avatar
    Erkek

bu neden kaynaklanıyor  inci ye giremiyorum tum tarayıcıları denedim

www.tekno50.com
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeYeT
    HeYeT's avatar
    Erkek
    HeYeT bunu yazdı
    ya bendede şöyle bi sorun var tahribat.com girerken karşıma modem arayüzü şifre ekranu gelior birde bu sıralar google da aramalar öı yavaşladı yandex hemen buluor google dön babam dön

gizlilik verilerini sildim oldu.

matematik24.com
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    alibaba
    alibaba's avatar
    Erkek

Farklı bir modemim yok ama farklı kablosuz ağlar ile denedim hiçbirisinde sorun çıkmıyor. Reset falanda işe yaramadı. Başka öneriniz varmı acaba? 

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    scarletbeard
    scarletbeard's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

zorlama hosting saglayicisi   ''VİDEOJOCKEY'' olabilir. 

Toplam Hit: 4059 Toplam Mesaj: 23