Cep Telefonları, Gsm Operatörleri ve Mobil İnternet
BBM İos Ve Android Sıra Beklemeden Oturum Açma
BBM İos Ve Android Sıra Beklemeden Oturum Açma
-
Evet arkadaşlar 1 gün boyunca bekledikten sonra çözümü bir yerde gördüm sizinle paylaşma gereği duydum.
Yapmamız gereken ;
- BBM uygulamasına gir
- Mail Adresini yazıp ileri derdemez
- Uygulamadan direk çık ve uygulamayı kapat
- Uygulamaya tekrar gir ve bilgileri doldurarak devam et.
-
Sıra mı bekletiyor bi de asdfgh
-
Bi siktirsin gitsinler üstat, bulunmaz hint kumaşımıki programları,
-
neymiş bu program böyle be sıra falan bekletiyo acaba kimler kimler kullanıyor. hadi bizde girelim çok merak ettim hadi sdfgsdf haha millet böyle düşünsün diyemi sıra olayı var yoksa benmi abarttım
-
Kusura bakmayın beyler bu konuda cahilim ; whatsapp varken neden BBM kullanmam gerektiğini yada ne avantajı olduğunu söyleyebilecek var mı ?
-
Dedigini yemiyo hoca !!!
-
Cosmic bunu yazdı
neymiş bu program böyle be sıra falan bekletiyo acaba kimler kimler kullanıyor. hadi bizde girelim çok merak ettim hadi sdfgsdf haha millet böyle düşünsün diyemi sıra olayı var yoksa benmi abarttım
iOS sürümü teker teker ülke ülke yayınlanırken bir anda resmi olmayan bir sürüm yayınlandı ve aşırı yoğunluğa dayanamayıp patlamıştı.
O yüzden böyle bir şey yaptıklarını düşünüyorum.
@Whisky dediğini yaptım açtım tekrar "BBM Ayalarnıyor" deyip dönüyor hala gitmedi. Ben de yemedi sanırım.
-
şu anda ben kullanıyorum kardeşim tek denemede oldu bende
-
uygulamayi nasil kapatiyoruz hemen.
arka ekranda kullanimda olan programlari acik birakip maili yazinca direk onu acarak kapattim ama olmadi bir türlü
kullanici adi sifre ekrani gördüm 1 saniye icin yine olmadi
paduwan tarafından 23/Eki/13 16:55 tarihinde düzenlenmiştir -
işe yarıyor :D
-
bende olmadi haberin kaynaginida buldum android icin benim yaptigim yöntemle yapmislar ama prgrami kapatip acinca takili kaliyor yükleme ekraninda.
kaynak: http://howto.cnet.com/8301-11310_39-57608499-285/how-to-avoid-waiting-for-bbm-on-android-and-ios/
kaynaktaki yorumlara göre kimsede olmuyor kapatmislar demek acigi
paduwan tarafından 23/Eki/13 17:35 tarihinde düzenlenmiştir