Bdp.Org.Tr Hacked
-
Selamın aleyküm muridler.
turkguvenligi isminde geçen zamanda ayyıldız tim 'denilen gurubu hackleyerek büyük bir darbe yapmış olan guruptur.
Bu Gün Haberlerde gördüm ve , paylaşmak istedim.
Bu Zone kaydı : http://zone-h.org/mirror/id/16858754
En altta heklenince bizi hekleyeceğinize teröristleri hekleyin diye zırlayanlara gelsin
diye bir sözcük kullanılmış , burda ayyıldız ' gurubuna inceden bir laf atılmış. :) Ayyıldız timin hacklenmesi sonucu, ayyıldız tim resmi açıklamasında gidin pkk 'lıları hackleyin gelip türk kardeşlerinizi niye hackliyorsunuz gibi bir açıklama yapmıştı o da buna cevap oldu sanırım. :)
Kendi adımca güzel bir hack işlemi olmuş ellerine sağlık turkguvenligi denilen gurubun.
-
ellerine sağlık müziklerine kurban :)
-
Asjdfhjsdfh ağır kapak olmuş.
-
KrypT bunu yazdı:
-----------------------------Asjdfhjsdfh ağır kapak olmuş.
-----------------------------Gerçekten hocam bencede bugune kadar ayt'yi en iyi kapak yapan gurup turkguvenligi oldu
Adam programa çıktı helikopter uçak , adamlar tüm elektronik aletleri hackliyoruz dedi Program bitti kendi siteleri hacklendi. :)
Facebook sayfalarında açıklama yaptılar , türk sitesini niye hackliyorsunuz gidin pkk ' sitesi hackleyin diye pat bu mübarek günde gidip orayıda hacklediler cidden süper bir kapak oldu. :)
-
pfff
-
adamların zone-h kayıtlarına baktım çok sağlam yerlere index atmışlar kim bunlar ? helal olsun valla
-
helal olsun
-
bana indexini yaz demişlerdi :D
-
unutmadan Bu sayfayla karşılaştıgınız zaman bizden şikayetçi olacaksınız ,TÜRKİYE CUMHURİYETİ mahkemesinde TÜRKİYE CUMHURİYETİ hakimleri bizi yargılayacak.
çok iyi be
-
Gharzvog bunu yazdı:
-----------------------------unutmadan Bu sayfayla karşılaştıgınız zaman bizden şikayetçi olacaksınız ,TÜRKİYE CUMHURİYETİ mahkemesinde TÜRKİYE CUMHURİYETİ hakimleri bizi yargılayacak.
çok iyi be
----------------------------- -
''zone kaydı'' derken ?? ben kaymadım kimseye