Beat Lazım Her Türlü Beatler Ricam !
-
Selamun aleyküm ;
Öncelikle hepinize hayırlı akşamlar
Başlıkta olduğu gibi hertürlü beat paylaşırsanız çok makbul geçicek
Şimdiden teşekkürler.
Selametle !
-
youtube.com Arabesk Feat diye aratırsan 10 larca var
-
her türlü derken o hertülü die bişey olmaz hocam.. yok iyi bişey zaten bedavaya vermemde :)) sınırlandır biraz.. old school r&besk, pesimist, tekno, chill, hause, fank, abstrack, alternatif, bass, gangsta, .. sonsuza gider
-
http://rapbeat.org sanırım rap beatleri burdan indirilebilir,üstdeki eleman sen enstrmanlamı yapıyosun sanki beatleri iyi birşey olsa parayla vermezmiş peh :)
-
ben rapper değilim kardeş.. sadece alternatif melodilere hazzım gelişik..kendi çapımda kulağım iyi diyebirim..
-
piyasa o kadar çakma rapperla doldu ki fl studio da tıklamayı öğrenen beat yaptım diyo yetmezmiş gibi satmaya kalkıyo :D
kolaysa pc kullanmadan yapsınlar...
bu arada sagonun beatlerinin midleri vardı onları kırarak bişiyler yapabilirsin.rap camiasında beatler genellikle birilerinden aşırma olur :d
-
olmuyo işte cool editi tıklamakla :) bizde senin gibiydik işin başında
-
ats30 bunu yazdı:
-----------------------------
piyasa o kadar çakma rapperla doldu ki fl studio da tıklamayı öğrenen beat yaptım diyo yetmezmiş gibi satmaya kalkıyo :D
bu arada sagonun beatlerinin midleri vardı onları kırarak bişiyler yapabilirsin.rap camiasında beatler genellikle birilerinden aşırma olur :d
-----------------------------olm türkrap camisında beat die bişey yokki :)) hepsi sample üzerine yazılyo amq :)
-
zefyhr bunu yazdı:
olmuyo işte cool editi tıklamakla :) bizde senin gibiydik işin başında
Sansar Salvo ;) -
zefyhr bunu yazdı:
ats30 bunu yazdı:
-----------------------------olm türkrap camisında beat die bişey yokki :)) hepsi sample üzerine yazılyo amq :)
-----------------------------hocam 2 saat çene yaptın ortada bişiyo
-
Trzes bunu yazdı:
zefyhr bunu yazdı:
ats30 bunu yazdı:
-----------------------------hocam 2 saat çene yaptın ortada bişiyo
-----------------------------hocam subgengre söylemiyosun ki.. ona göre bişey çıkartalım