Bebeğimin Kolu Yandı...
-
bende 7-8 yaşlarında iken ayağım takılmış ve sobaya yüzüm yapışmıştı. o zaman cehaletle di,ş macununa kadar gitmişti iş ama iz kalamdı yani bizimkilerin söylediğine göre önce varmış baya iz ama yokolmuş
-
Benim 4-5 yaşlarındayken elimin üstü ve bilek kısmım kızartma yağı yüzünden ynamıştı. Elimin pişmiş et gibi göründüğünü hatırlıyorum hayal meyal. Doktorlarda iz kalır demişler ama çok çok silik bir iz kaldı. Neredeyse belli bile olmuyor. 3. derece değilse benim ki gibi silik bir şkeilde iz kalır. Yazları deniz tatil filan güneşte ynaarsa 1 hafta filan belirginleşiyor yanık yerler ama cilt toparlanmaya başladığında düzeliyor hiç birşey kalmıyor.
Yaşının küçük olması avantaj mı dezavantajmı emin olamadım ama Allah acil şifalar versin diyorum ama dediğim gibi fazla bir iz kalmayacaktır en azından ileriki yaşarda psikolojik olarak etkileyecek bir iz olmayacaktır. -
HACI BU HABER DE SOLUCAN KREMİNDEN BAHSEDİYOR YANIK İÇİN İYİ GELDİĞİNDEN BAHSEDİYOR HABERLER DE İZLEMİŞDİM ARAŞDIR İSTERSEN
http://www.sabah.com.tr/Ekonomi/2013/10/06/200-milyar-solucanla-milyonlar-kazaniyor
YasamaK tarafından 08/Eki/13 19:01 tarihinde düzenlenmiştirYENİ ÜRÜNLER ARAŞTIRILIYOR
Solucan gübresinin faydaları konusunda bazı üniversitelerle ortaklaşa Ar-Ge çalışmaları yaptıklarını, şu ana kadar 2 milyon liranın üzerinde bir kaynağı Ar-Ge için harcadığına dikkati çeken Aksoy, halen kozmetik üzerine araştırma yaptıklarını, yara yanık tedavisinde kullanılan bir de krem yapıldığını söyledi.
Aksoy, "Yara, yanık kremi için patent mürcaatını yaptık, bir de solucan likörü ürettik" dedi.
Solucanların ağır metalleri yok ettiğini ifade eden Aksoy, Rusya'da nükleer santral tesisleri yakınında tarım yapılan yerlerde solucan gübresi kullanıldığını sözlerine ekledi. -
İyi ki yüzüne gelmemiş hocam geçmiş olsun
-
Benimde başıma geldi. Ben kızgın yağla yandım bundan bir 2 sene önce kadar suratım ve kolum çok kotuydu. Resmen kararmıştı yanan yerler. Gerekli ilaçlar felan alındı askeri hastanede tanıdk doktor bir ilaç felan verdi vs derken bir arkadaşın annesi bir karışım hazırladı ve doktorların 1 seneye belki geçer dediği yaralar 2 hafta sonra dokulmeye altından yeni ve tertemiz deri çıkmaya başladı. Karışım zeytinyağı yumurta akı ve balmumuydu.
Bu arada çok geçmiş olsun. Umarım tez zamanda atlatırsınız
-
cok geçmiş olsun hocam benim cocuğum olsa da ona bişey olsa kendimi parçalardım heralde Allah sanada sabır versin.
-
Benim kolum bacağım yansa bu kadar içim acımazdı, sanırım kalsa bile o kadar büyük bir iz kalmaz kimyasal yanık değil sonuçta. Umarım çabuk iyileşir ufaklık.
-
Çok Geçmiş Olsun Hocam, Çok Üzüldüm :( , inşallah Çabucak İyileşir..
-
Başlığı okuyunca zten içim sızladı çok üzüldüm.. Allah yardımcınız olsun abicim inşallah iz filan kalmadan atlatır, ileride bir anı olarak anlatınca bol bol gülersiniz... Çok geçmiş olsun
-
Geçmiş olsun Allah şifa versin hocam
Ben 3-4 yaşlarındayken çaydanlığı devirdim sol bacağım yandı diz kapağımdan ayak bileğime kadar şuan 22 yaşındayım hala iz var aynı şekil duruyo tabi o zaman en büyük ilaç merhem filan derler öyle kremlerdi şuanki imkanlar çok farklıdır korkutmak yada yanlış bilgi vermek istemem inşallah bi iz kalmaz