Bebeğin Başında Kelime-İ Tevhîd...
-
walla ben diim eğer yukardakiler Türkçe bilmiyorsa sıçtık...
-
Dini araplaştırmaya kalkanların bir numarası olabilir. turizim murizm ayağı işte.
-
Matrax yalan çünkü böyle bir olay olsa o kıyamet alameti diye gösterlien guitarfish gibi bu da her televizyonda çıkar her haberde olurdu bas bas bağırırlardı çocuk böle böle diye. ;)
-
walla ben diim eğer yukardakiler Türkçe bilmiyorsa sıçtık...
--------
----
--
-
muhaha dai ne güldürdün beni ha :D:D.
abi tırsmaya başladım :S:S -
Kıyamet Yaklaştı!!!
-
antkky hoca ayıb oluor bak cocuklarda senden etkelenip kendilerince dalga geciolar..(benim yapdıklarıma bakmayın hocanın dediğini yap yapdıgını...)neyse işte sonuc olarak son peygamber hz.muhhammed dir..yanılmıorsamda kur'an baska peygamber gelmeyecekdir demişdir(yanılıoda olabilirim)konu kapansın lutfen yawas yawas dalga gecme hakarete donuscek kesin..
-
böyle bir olaya ne denir bilmiyorum Allah ın takdiri de olabilir yada foto montaj da olabilir herseyi yukarda ki bilir.hayırlısını nasip etsin?
-
walla beyler haddimiz deil belkide ama
kıyamet alametlerinin küçüklerinin hepsi byklerininde önemli kısmı çıktı enbgüyükler kaldı güneşin batıdan doğması dabbe deccal ki bunlar bazılarına göre çıktı mehdi gelicekti ki bence bu çocuk mehdi olabilir dalga geçmezsek memnun olurum dinle dalga geçmeyiniz
Saygılar... delichoban[herşeyin en doğrusunu Allah c.c. bilir] -
ulan o kadar şey gördümki şu nette artık hiç bir şeye inanmaz oldum bu da yalandır ak neden televizyonlara çıkmadı ozmn ak ne olursa olsun gerçk olsydı televizyonlardada görürdük öyle değil mi?
-
yok walla kardeşim artık böyle adam gibi ispat olmadıkça ne siz yazın ne de biz inanalım.
Toplam Hit: 5931 Toplam Mesaj: 41