folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Bebekleri Yiyorlar (Video) !!! (+18)

Bebekleri Yiyorlar (Video) !!! (+18)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek
    normal karşılıyorum.... insanlıktan nasibini almamışlar.  daha önceden beterlerini izlemiştik.

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gkhn
    gkhn's avatar
    Erkek
    gercek olamayacagına nerdeyse %100 eminim

I am free of all prejudice. I hate everyone equally
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek

gkhn759 bunu yazdı:
    -----------------------------
    Nerden eminsn?

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gkhn
    gkhn's avatar
    Erkek
    bayzin bunu yazdı:

gkhn759 bunu yazdı:
    Nerden eminsn?

Ya boyle bişi olabilecegine gercekten inanıyomusunuz? hangi devir aq cocukları yiyecekler herkes seyredecek valla dunyayı yıkarlar baslarına. Simdi bikac arkadas 

israil filistinde yada bilmemne bilmemnerede cocuk katlediyo, ee nie basına yıkmıolar dunyayı diecektir emnm; O maddi ve/veya manevi olarak islerine gelmior

ayrıca bu kadar bariz bi manyaklık/yamyamlık deil  

I am free of all prejudice. I hate everyone equally
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek

HeadBanger bunu yazdı:
    ya bu konu sanki bana tanıdık geliyor..dur bakam belki bulurum..

Evet Banada Öyle Geliyor ama Bilmeyen Müritler Olduğunuda Hayretle içinde Seyrediyorum. :) İlk Gördüğümde Kan beynime Sıçramıştı aynı o tepkiyi Gösteriyorlar. 

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek
    gkhn759 bunu yazdı:
    bayzin bunu yazdı:

gkhn759 bunu yazdı:
    Nerden eminsn?

Ya boyle bişi olabilecegine gercekten inanıyomusunuz? hangi devir aq cocukları yiyecekler herkes seyredecek valla dunyayı yıkarlar baslarına. Simdi bikac arkadas 

israil filistinde yada bilmemne bilmemnerede cocuk katlediyo, ee nie basına yıkmıolar dunyayı diecektir emnm; O maddi ve/veya manevi olarak islerine gelmior

ayrıca bu kadar bariz bi manyaklık/yamyamlık deil  

Olablr

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    r3dros
    r3dros's avatar
    Erkek

allah belalarını versin yaw nasıl ihrenc insanlar

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Omnuarliti
    Omnuarliti's avatar
    Erkek

Biyerde duynuştum dünyadaki en lezzetli et insan eti diye.mantıkta şu şimdi bütün hayvanlar samanla yemle v.b gıdalarla besleniyor.

ama insanlar pişmiş ve hijyenik gıdalarla.o yüzden.

bi ikinci konu galiba burda geçti almanyada niye tavuklar lezzetli diye?şöyle bi açıklama getiriliyor: alman tavukları doğumdan ölüme kadar hareketsiz kalacakları çok dar bir kafeste bakılıyor ve kasları geliştirilmiyormuş.kası gelişmeyen hayvanın eti lezzetli diye.

bu donelerle dünyanın en lezzetli etinin insan bebeğinde olduğu  söylenebili.dünyanın en lezzetli etine de 15 000 $ veren çıkabilir.ben şahsen hem ataist hem zengin olsam deneyebilirdim:)ama çok şükür değilim:)

bi başka şeyde belgeselde izlemiştim afrikadaki bazı yamyam kabileler.tabi bunlar yamyam bi beyazı yakalayıp yiyorlar.ve kabilede ihtiyarlar daha sözü geçtiği için beyin kısmını yiyorlar.ama sonra fosfor zehirlenmesinden ölmüşler akduklarım 

yani bundan alınacak ders siz siz olun beynin tamamını kendiniz yemeyin.bir lokmada olsun paylaşın :) 

Bu müridin imzası 26/05/2008 12:45:22 PM tarihinde decameron tarafından Türkiye ABye girene kadar banlandı.Banlanis Sebebi: imzan rahatsiz etti uzun olmasi sebebiyle sildim, daha kisa birseyler bulman 20 kitalik sirr yazmaman dilegiyle
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    seref45
    seref45's avatar
    Erkek
    zaten böyle yavşaklar yüzünden çeşit çeşit hastalıklar çıkıyor her boku yiyiyor ibineler  yramı yisinler..
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Omnuarliti
    Omnuarliti's avatar
    Erkek

seref45 bunu yazdı:
    zaten böyle yavşaklar yüzünden çeşit çeşit hastalıklar çıkıyor her boku yiyiyor ibineler yramı yisinler..

harbiden ya  

Bu müridin imzası 26/05/2008 12:45:22 PM tarihinde decameron tarafından Türkiye ABye girene kadar banlandı.Banlanis Sebebi: imzan rahatsiz etti uzun olmasi sebebiyle sildim, daha kisa birseyler bulman 20 kitalik sirr yazmaman dilegiyle
Toplam Hit: 5001 Toplam Mesaj: 27