Bebekleri Yiyorlar (Video) !!! (+18)
-
normal karşılıyorum.... insanlıktan nasibini almamışlar. daha önceden beterlerini izlemiştik.
-
gercek olamayacagına nerdeyse %100 eminim
-
gkhn759 bunu yazdı:
-----------------------------
Nerden eminsn? -
bayzin bunu yazdı:
-----------------------------gkhn759 bunu yazdı:
Nerden eminsn?
-----------------------------Ya boyle bişi olabilecegine gercekten inanıyomusunuz? hangi devir aq cocukları yiyecekler herkes seyredecek valla dunyayı yıkarlar baslarına. Simdi bikac arkadas
israil filistinde yada bilmemne bilmemnerede cocuk katlediyo, ee nie basına yıkmıolar dunyayı diecektir emnm; O maddi ve/veya manevi olarak islerine gelmior
ayrıca bu kadar bariz bi manyaklık/yamyamlık deil
-
HeadBanger bunu yazdı:
ya bu konu sanki bana tanıdık geliyor..dur bakam belki bulurum..
-----------------------------Evet Banada Öyle Geliyor ama Bilmeyen Müritler Olduğunuda Hayretle içinde Seyrediyorum. :) İlk Gördüğümde Kan beynime Sıçramıştı aynı o tepkiyi Gösteriyorlar.
-
gkhn759 bunu yazdı:
bayzin bunu yazdı:
-----------------------------gkhn759 bunu yazdı:
Nerden eminsn?
-----------------------------Ya boyle bişi olabilecegine gercekten inanıyomusunuz? hangi devir aq cocukları yiyecekler herkes seyredecek valla dunyayı yıkarlar baslarına. Simdi bikac arkadas
israil filistinde yada bilmemne bilmemnerede cocuk katlediyo, ee nie basına yıkmıolar dunyayı diecektir emnm; O maddi ve/veya manevi olarak islerine gelmior
ayrıca bu kadar bariz bi manyaklık/yamyamlık deil
-----------------------------Olablr
-
allah belalarını versin yaw nasıl ihrenc insanlar
-
Biyerde duynuştum dünyadaki en lezzetli et insan eti diye.mantıkta şu şimdi bütün hayvanlar samanla yemle v.b gıdalarla besleniyor.
ama insanlar pişmiş ve hijyenik gıdalarla.o yüzden.
bi ikinci konu galiba burda geçti almanyada niye tavuklar lezzetli diye?şöyle bi açıklama getiriliyor: alman tavukları doğumdan ölüme kadar hareketsiz kalacakları çok dar bir kafeste bakılıyor ve kasları geliştirilmiyormuş.kası gelişmeyen hayvanın eti lezzetli diye.
bu donelerle dünyanın en lezzetli etinin insan bebeğinde olduğu söylenebili.dünyanın en lezzetli etine de 15 000 $ veren çıkabilir.ben şahsen hem ataist hem zengin olsam deneyebilirdim:)ama çok şükür değilim:)
bi başka şeyde belgeselde izlemiştim afrikadaki bazı yamyam kabileler.tabi bunlar yamyam bi beyazı yakalayıp yiyorlar.ve kabilede ihtiyarlar daha sözü geçtiği için beyin kısmını yiyorlar.ama sonra fosfor zehirlenmesinden ölmüşler akduklarım
yani bundan alınacak ders siz siz olun beynin tamamını kendiniz yemeyin.bir lokmada olsun paylaşın :)
-
zaten böyle yavşaklar yüzünden çeşit çeşit hastalıklar çıkıyor her boku yiyiyor ibineler yramı yisinler..
-
seref45 bunu yazdı:
zaten böyle yavşaklar yüzünden çeşit çeşit hastalıklar çıkıyor her boku yiyiyor ibineler yramı yisinler..
-----------------------------harbiden ya