Bed Sector Repair
-
mustafa58 bunu yazdı:
-----------------------------zamazingo bunu yazdı:
-----------------------------Bed Sector düzelmez hoca fasa fiso onlar yeni bi hdd al bilgilerini ona at
-----------------------------her sektöre format atarak devam edıyor tabı arızalanmıs olan sektorlerde bu esnada devre dısı bırakıyor fızıksel olarak bı tamır yapmıyor. çok hdd kurtardım hoca bole
-----------------------------hocam ne iş yaparsın bilmem ama 5 senedir bu işin içindeyim emin ol senin kadar bende kurtardım alışmış .. tövbe tutmaz komple kayiş atar bir gün emin ol
-
Bu programı tahribatta kullanan biri olmalı :)
-
EASEUS Partition Master
-
anaconda bunu yazdı:
-----------------------------EASEUS Partition Master
-----------------------------hdd başka bir kasaya takılarak yapılan bir uygulama sanırım..
-
cenker_1993 bunu yazdı:
-----------------------------VBDream bunu yazdı:
-----------------------------chdisk tespit etmiyormuydu bad sectorleri yoksa yanlışmı hatırlıyorum lan yine ?
-----------------------------tespit eden değil bana düzelten lazım hocam
-----------------------------hoca donanimsal olarak bad sector vermis bir hdd'yi software ile nasil duzeltmeyi dusunuyorsun?
bad sector'un tam olarak ne oldugunu bildiginden emin misin?
-
AbdullahAzad bunu yazdı:
-----------------------------cenker_1993 bunu yazdı:
-----------------------------chdisk tespit etmiyormuydu bad sectorleri yoksa yanlışmı hatırlıyorum lan yine ?
-----------------------------hoca donanimsal olarak bad sector vermis bir hdd'yi software ile nasil duzeltmeyi dusunuyorsun?
-----------------------------bozuk disk bölümünlerine bad sector adı verilir
bad sector devre dışı bırakarak düzeltmek benm amacım ??? düzeltmek =bad sectoru devre dışı bırakmak -
bu arada Bad yerine Bed yazmışım :)) kimse orayı neden öyle yazdın diye sormasın .. :)
-
cenker_1993 bunu yazdı:
-----------------------------AbdullahAzad bunu yazdı:
-----------------------------cenker_1993 bunu yazdı:
-----------------------------bozuk disk bölümünlerine bad sector adı verilir
bad sector devre dışı bırakarak düzeltmek benm amacım ??? düzeltmek =bad sectoru devre dışı bırakmak
-----------------------------adam yazmis ilk sayfada iste.
hdd regenerator
yok diyorsun bu degil diyorsun ama adinida bilmiyorsun programin.
-
hocam coook cok pardon abim ilk de söylemiş program bu yorum gözden nasıl kaçmış kaçdıda neden ben bakmadım teşekkür ederim