Bedava 3G İnternet! (31 Aralığa Kadar)
-
Turkcell, 3G’nin 1. yıl dönümünü müşterilerine sunduğu avantajlı kampanyalarla kutlamaya devam ediyor. Turkcell’in tüm bireysel abonelerine sunduğu “denemesi bedava” fırsatı ile, 3G destekli cep telefonu olan tüm Turkcell’liler 100 MB’lık internet paketiyle cepten internete girecek, 1 günlük MobilTV paketi ile cepten televizyon izleyecek ve Turkcell’lilerle tam 8 saat bedava görüntülü görüşme süresi kazanacaklar.
3G’nin hızlı ve renkli dünyasıyla tanışan Turkcell’liler, nerede olurlarsa olsunlar cep telefonlarından Google’a girip aradıkları sorunun yanıtını kolayca bulacaklar, e-postalarını kontrol edebilecekler ve Facebook’tan arkadaşlarıyla iletişimlerini kesintisiz sürdürebilecekler.
15 Temmuz – 31 Aralık 2010 tarihleri arasında devam edecek olan kampanyaya katılım için 3G yazıp 2222’ye kısa mesaj atmak yeterli.
http://www.turkcell.com.tr/bireysel/kampanyalar/serviskampanyalari/3Gyasgunukampanyasi#tt3
-
Avea'ya geçtiğime geçeceğime pişman oldum ya. Arakdaş sıranın altından çekmez mi bir telefon... Mesaj atarsın 322367 saat sonra gider. Avea insan ilişkilerini bozar.
-
manyaki bunu yazdı:
-----------------------------
Avea'ya geçtiğime geçeceğime pişman oldum ya. Arakdaş sıranın altından çekmez mi bir telefon... Mesaj atarsın 322367 saat sonra gider. Avea insan ilişkilerini bozar.
aveanın alt yapısı berbat 2 sene oluyor bırakalı vodafoneden memnunum turkcell de vardı onuda 1 senedir kullanmıyorum -
dj beleşi bulunca tekrar geçer turkcelle :)
-
BlackApple bunu yazdı:
vodafonede msn face felan hepsi beleş zati 2000 yılından beri kullanıyorum 10 yıldır 1 defa zorunlu olarak tarife değiştimbilmem turkcell çok kazık geliyo kaşıkla veriyorsa kepçeyle alıyor turkcell de kontörler hızlı bitiyo benim vodafone 1-2 hafta dayanıyo
-
Kampanya hediyeleri sorgulanabiliyor mu?
Kampanya hediyeleri ve kalan haklar sorgulanamamaktadır.
dalga mı geciyolar ?
100mb den ne kadar kaldı ögrenemicek miyiz ?
-
SyspioniC bunu yazdı:
Kampanya hediyeleri sorgulanabiliyor mu?
Kampanya hediyeleri ve kalan haklar sorgulanamamaktadır.
dalga mı geciyolar ?
100mb den ne kadar kaldı ögrenemicek miyiz ?
ha dediğim çıktı :D kaşıkla veriyosa kepçeyle alacak :) artık adamlar nekadar koparırsa kar olacak :Dpcden gireceksen eydsl işini görür
-
Kampanyadan 15 Temmuz 2010 - 31 Aralık 2010 tarihleri arasında 3G'ye geçen müşterilerimiz yararlanabilir. Bilginize... Vay aq ben önceden geçmiştim -
DJ_Alper bunu yazdı:
BlackApple bunu yazdı:
vodafonede msn face felan hepsi beleş zati 2000 yılından beri kullanıyorum 10 yıldır 1 defa zorunlu olarak tarife değiştimbilmem turkcell çok kazık geliyo kaşıkla veriyorsa kepçeyle alıyor turkcell de kontörler hızlı bitiyo benim vodafone 1-2 hafta dayanıyo
-----------------------------alper vodafoneda face in beleş olması için bişey yapıyomuyuz? yoksa kendliinden belesmi
-
ultrAsker bunu yazdı:
DJ_Alper bunu yazdı:
BlackApple bunu yazdı:
-----------------------------alper vodafoneda face in beleş olması için bişey yapıyomuyuz? yoksa kendliinden belesmi
telefonun orjinal browserından zero.facebook.com a giriyorsun okadar :D bu adresden çıkarsan paralımini operayıda kabul etmiyo orjinal browser olacak
-
hayda bende geçen sene geçmiştim 1 saat mobil tv vermişlerdi kullanmıştım şimdi geçemezmiyim :S iptal etsem bidaha geçsem :D