Bedava 3G İnternet! (31 Aralığa Kadar)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    🧿
    BlackApple
    BlackApple's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Turkcell, 3G’nin 1. yıl dönümünü müşterilerine sunduğu avantajlı kampanyalarla kutlamaya devam ediyor. Turkcell’in tüm bireysel abonelerine sunduğu “denemesi bedava” fırsatı ile, 3G destekli cep telefonu olan tüm Turkcell’liler 100 MB’lık internet paketiyle cepten internete girecek, 1 günlük MobilTV paketi ile cepten televizyon izleyecek ve Turkcell’lilerle tam 8 saat bedava görüntülü görüşme süresi kazanacaklar.

3G’nin hızlı ve renkli dünyasıyla tanışan Turkcell’liler, nerede olurlarsa olsunlar cep telefonlarından Google’a girip aradıkları sorunun yanıtını kolayca bulacaklar, e-postalarını kontrol edebilecekler ve Facebook’tan arkadaşlarıyla iletişimlerini kesintisiz sürdürebilecekler.

15 Temmuz – 31 Aralık 2010 tarihleri arasında devam edecek olan kampanyaya katılım için 3G yazıp 2222’ye kısa mesaj atmak yeterli.

http://www.turkcell.com.tr/bireysel/kampanyalar/serviskampanyalari/3Gyasgunukampanyasi#tt3

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    manyaki
    manyaki's avatar
    Erkek

Avea'ya geçtiğime geçeceğime pişman oldum ya. Arakdaş sıranın altından çekmez mi bir telefon... Mesaj atarsın 322367 saat sonra gider. Avea insan ilişkilerini bozar.

since 2005 // tbt
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

manyaki bunu yazdı:
    -----------------------------

Avea'ya geçtiğime geçeceğime pişman oldum ya. Arakdaş sıranın altından çekmez mi bir telefon... Mesaj atarsın 322367 saat sonra gider. Avea insan ilişkilerini bozar.

aveanın alt yapısı berbat 2 sene oluyor bırakalı vodafoneden memnunum turkcell de vardı onuda 1 senedir kullanmıyorum

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    🧿
    BlackApple
    BlackApple's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

dj beleşi bulunca tekrar geçer turkcelle :)

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

BlackApple bunu yazdı:

vodafonede msn face felan hepsi beleş zati 2000 yılından beri kullanıyorum 10 yıldır 1 defa zorunlu olarak tarife değiştim

bilmem turkcell çok kazık geliyo kaşıkla veriyorsa kepçeyle alıyor turkcell de kontörler hızlı bitiyo benim vodafone 1-2 hafta dayanıyo

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SyspioniC
    SyspioniC's avatar
    Erkek

Kampanya hediyeleri sorgulanabiliyor mu?

Kampanya hediyeleri ve kalan haklar sorgulanamamaktadır. 

dalga mı geciyolar ?

100mb den ne kadar kaldı ögrenemicek miyiz ?

"Derviş Yunus bu sözü eğri büğrü söyleme, Seni sorguya çeker bir Molla Kasım gelir."
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

SyspioniC bunu yazdı:

Kampanya hediyeleri sorgulanabiliyor mu?

Kampanya hediyeleri ve kalan haklar sorgulanamamaktadır. 

dalga mı geciyolar ?

100mb den ne kadar kaldı ögrenemicek miyiz ?

ha dediğim çıktı :D kaşıkla veriyosa kepçeyle alacak :) artık adamlar nekadar koparırsa kar olacak :D

pcden gireceksen eydsl işini görür

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JOE
    JOE's avatar
    Erkek

Kampanyadan 15 Temmuz 2010 - 31 Aralık 2010 tarihleri arasında 3G'ye geçen müşterilerimiz yararlanabilir.

Bilginize... Vay aq ben önceden geçmiştim

Not late for nothing
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ultrAsker
    ultrAsker's avatar
    Erkek

DJ_Alper bunu yazdı:

BlackApple bunu yazdı:

vodafonede msn face felan hepsi beleş zati 2000 yılından beri kullanıyorum 10 yıldır 1 defa zorunlu olarak tarife değiştim

bilmem turkcell çok kazık geliyo kaşıkla veriyorsa kepçeyle alıyor turkcell de kontörler hızlı bitiyo benim vodafone 1-2 hafta dayanıyo

alper vodafoneda face in beleş olması için bişey yapıyomuyuz? yoksa kendliinden belesmi

i ve got nothing against god. its his fan club i cant stand.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

ultrAsker bunu yazdı:

DJ_Alper bunu yazdı:

BlackApple bunu yazdı:

alper vodafoneda face in beleş olması için bişey yapıyomuyuz? yoksa kendliinden belesmi

telefonun orjinal browserından zero.facebook.com a giriyorsun okadar :D bu adresden çıkarsan paralı

mini operayıda kabul etmiyo orjinal browser olacak

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    XpertVision
    XpertVision's avatar
    Erkek

hayda bende geçen sene geçmiştim 1 saat mobil tv vermişlerdi kullanmıştım şimdi geçemezmiyim :S iptal etsem bidaha geçsem :D

Toplam Hit: 2178 Toplam Mesaj: 12