![folder](/img/forum/folderOpen16.png)
![line](/img/forum/line.gif)
![folder](/img/forum/folderOpen16.png)
![line](/img/forum/line.gif)
![folder](/img/icon/Folder/FolderSm.png)
Bedava 500 Mb Alan 5GB Trafik Cpanel Fantastico!
-
http://www.addyour.net/
500 mb alan veriyorlar cpanel kontrol paneli fantastico falan ama site subdomain oluyor hiç üzülmeyin neden derseniz cpane de 5 addon 5 de park domain var sitediyiniz kadar eklersiniz sql bile veriyor deli adamlar öneririm -
osman ne adamsın olm sen hem host satıon hem millete beleş host linki verion böle yaparsan nası satacan :) sevap işleyesin geldi galiba
-
bedava host alanlar genellikle 17 - yaş aralıgında banka hesabı olmayan ve ailesine ben host alcam para verin diğemeyenler olgundan sorun olmaz
-
punis wallahi çok önemli bir noktaya değinmişsin. 17 yaş civarı şahsiyetler genellikle profesyonel bişey peşinde değiller ve bu yüzden paralı şeyleri tercih etmiyolar. tercihe etmemelerinin bir sebebinide sen yazmışsın; çok haklısın.
-
Hoca reklam filan varmı?
-
Mükemmel bi site tskleer Gercek gibi:D:D:D
-
ahancıkan şöle yazmışlar
Warning! We allow only English-language sites. Non-English sites will be deleted.
arkadaşlar üye olurken "üye siteler ingilizce olacakmış ingilizce olmayanları silecez yazmışlar."
öle bir uyarı var haberiniz ola.silerlermi silmezlermi bilmem
-
Fantastico'da yukleme yapmak icin install in directory yazıyo buraya ne yazmak gerek ??? Öğrendim bosu bosuna adres girmisim direk dosya adı yazılcakmışş..... -
----------------
punis wallahi çok önemli bir noktaya değinmişsin. 17 yaş civarı şahsiyetler genellikle profesyonel bişey peşinde değiller ve bu yüzden paralı şeyleri tercih etmiyolar. tercihe etmemelerinin bir sebebinide sen yazmışsın; çok haklısın.
----------------
:)))) gerçi istisnalar kaideyi bozmaz... -
Beyller Üye Oldum Yalnız Girişten Sonra Cpanel Yönlendirio Giriş Yapıom OLmuo...
-
yahya.mobstop.com
şeklinde adarsimi yazıyom index of diyo
habuki index.html bide index.htm attım file menagerdan ?
yoksa asp mi atcaz
Toplam Hit: 7515 Toplam Mesaj: 25