Bedava Bitcoin Kazanmak [Martingale Yöntemiyle]
-
amelelik..
-
alicem bunu yazdırappermcs bunu yazdıRotKerim bunu yazdı
herşey tamamda cüzdanı nerden oluşturmalıyım? nereye guveneyim?
btcturk müydü neydi bi yerden oluşturuluyordu sanırım. Bilen mürid yazarsa iyi olur.
Konu güzel arkadaş emek vermiş ilgilenen için detaylı anlatmış. emeğine sağlık hocam..
multibit'i indir. o cüzdanın olacak. internette oluşturmana gerek yok cüzdanı. ayrıca btcturk'ten bitcoin alımı yapılıyor. ve son olarak martingale yöntemi biyerden sonra patlıyo. dikkat edin elinizdeki bitcoin gider
http://bitcoin.org/tr/cuzdaninizi-secin
Burdan wallet oluşturdum. freebitco.in üzerindende. 0.00000606 bitcoin oldu fakat cep teki uygulama 0 görünüyor bunasıl senkronize olacak?
-
bitcoin hakkında detaylı pratik bir açıklama yapabilirmisiniz niye bu kadar önem kazandı . Google baktım . sizin yorumlarınızı merak ediyorum.
-
rappermcs bunu yazdıalicem bunu yazdırappermcs bunu yazdıRotKerim bunu yazdı
herşey tamamda cüzdanı nerden oluşturmalıyım? nereye guveneyim?
btcturk müydü neydi bi yerden oluşturuluyordu sanırım. Bilen mürid yazarsa iyi olur.
Konu güzel arkadaş emek vermiş ilgilenen için detaylı anlatmış. emeğine sağlık hocam..
multibit'i indir. o cüzdanın olacak. internette oluşturmana gerek yok cüzdanı. ayrıca btcturk'ten bitcoin alımı yapılıyor. ve son olarak martingale yöntemi biyerden sonra patlıyo. dikkat edin elinizdeki bitcoin gider
http://bitcoin.org/tr/cuzdaninizi-secin
Burdan wallet oluşturdum. freebitco.in üzerindende. 0.00000606 bitcoin oldu fakat cep teki uygulama 0 görünüyor bunasıl senkronize olacak?
Belli bir limit var o limitin üstüne çıkınca ödeme yapılıyor. Her hafta pazartesi günleri.
-
CAgAtAy bunu yazdırappermcs bunu yazdı
Belli bir limit var o limitin üstüne çıkınca ödeme yapılıyor. Her hafta pazartesi günleri.
Teşekkürler Çağatay..
-
rappermcs bunu yazdıCAgAtAy bunu yazdırappermcs bunu yazdı
Teşekkürler Çağatay..
Rica ederim hocam.
-
BeyinAdam bunu yazdı
amelelik..
Birisi bot yazsada beles bitcoin 'lerimiz olsa yaa. Hayir sever coderler'e cagri...
-
konuyu açan arkadaşa sormak istedim hocam bu yöntemle ne kadar kazandın ?
diğer bir soru ise demişsin ya 0.00005460 BTC 'ye ulaştığında çekilebilir. 0.00005460 BTC = 0,09 TL :| kim uğraşır arkadaş bununla ya :|
-

şimdilik bukadar ama paran arttıkça martingaleyi başlattığın fiyatta arttığından katlanarak artıyor.
-
bugax bunu yazdı

şimdilik bukadar ama paran arttıkça martingaleyi başlattığın fiyatta arttığından katlanarak artıyor.
2 tl hocam toplamda. uğraşmayın hocam dersinize falan bakın ya, değmez martingalede paranız biyerde yetmez tüm para biter hiç uğraştığınıza değmez. düşün hocam bi her defasında 10 dk uğraşıyosun ve 0,0002 tl kazanıyosun uğraşmayın hiç. daha para kazanacak bir sürü farklı yararlı yöntem var.