Bedava Burun Bandı
-
Eyvallah usta istedim gitti :)
Bu arada parasini fazlasiyla cikariyorlar;
Aşağıdaki onayla butonuna tıklayarak, size genel sağlık bilgileri, ürünlerimizle ilgili promosyon teklifleri ile ürün haberleri sağlamamız ve anketler ile sizin görüşlerinizi alabilmemiz için GlaxoSmithKline Tüketici Sağlığına izin vermiş olursunuz. Gelecekte, bu bilgileri almak istemiyorsanız, iptal etme hakkınız vardır. Gizlilik bildirimimizi okumak için lütfen tıklayın.
-
Bedavacı hocam.Senin bu diğer konuyu gördüm ama oradan birşey getittirememiştim.Böyle şeyleri nasıl buluyon bilmiyorum ama benimle kordinasyon içinde olursan sevinirim :) Konu için teşekkürler..Söyledik bakalım, gelir inşAllah bant.
-
söyledim bende... kargo parası almıyolar demi :D
-
Noneyim bunu yazdı
Aşağıdaki onayla butonuna tıklayarak, size genel sağlık bilgileri, ürünlerimizle ilgili promosyon teklifleri ile ürün haberleri sağlamamız ve anketler ile sizin görüşlerinizi alabilmemiz için GlaxoSmithKline Tüketici Sağlığına izin vermiş olursunuz. Gelecekte, bu bilgileri almak istemiyorsanız, iptal etme hakkınız vardır. Gizlilik bildirimimizi okumak için lütfen tıklayın.
Gelecekte, bu bilgileri almak istemiyorsanız, iptal etme hakkınız vardır.
-
heza bunu yazdıBeYaZZZ bunu yazdı
yok hocam kargoyla ayağına kadar yolluyorlar beleş..
kargo?
kargo kime ait peki_
-
çentik
-
nolanded bunu yazdıNoneyim bunu yazdı
Gelecekte, bu bilgileri almak istemiyorsanız, iptal etme hakkınız vardır.
zaten formatı basacağım için sıkıntı yok :)
yıl 2012 kimse kimseye beleş mal vermez...ürün tanıtımda olsa kargo parası vs...
kaygusuz tarafından 19/Eki/12 02:10 tarihinde düzenlenmiştir -
bu ürünü denemek istiyordum bende pahalı gelmişti fiyatı migrosta niye bilmiyorum
10 tanesi 10 tl miydi neydi yanlış mı hatırlıyorum yoksa. birde bir bandı bir gece mi kullanabiliyoruz sadece?
-
Hocam ben de uzun zamandır kullanıyorum bu mereti. Ben kampanyalara ve promosyonlara pek itibar etmem, o nedenle bilgilerimi vererek bedava almak bana göre değil.
Her kutunun içinden 10 tane bant çıkıyor. Her biri tek kullanımlık, bir defa yapıştırdıktan sonra çıkardığınızda tekrar eskisi gibi yapışmıyor.
Arkadaş bu mereti kim akıl etti ise helal olsun diyorum. Ne kadar rahat ediyorum, anlatamam.
-
Bir tane normal boy ateşledim.