Bedava Burun Bandı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noname
    noname's avatar
    Erkek

Eyvallah usta istedim gitti :)

Bu arada parasini fazlasiyla cikariyorlar;

Aşağıdaki onayla butonuna tıklayarak, size genel sağlık bilgileri, ürünlerimizle ilgili promosyon teklifleri ile ürün haberleri sağlamamız ve anketler ile sizin görüşlerinizi  alabilmemiz için GlaxoSmithKline Tüketici Sağlığına izin vermiş olursunuz. Gelecekte, bu bilgileri almak istemiyorsanız, iptal etme hakkınız vardır. Gizlilik bildirimimizi okumak için lütfen tıklayın.

...said addicted.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CyberAngel
    CyberAngel's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Bedavacı hocam.Senin bu diğer konuyu gördüm ama oradan birşey getittirememiştim.Böyle şeyleri nasıl buluyon bilmiyorum ama benimle kordinasyon içinde olursan sevinirim :) Konu için teşekkürler..Söyledik bakalım, gelir inşAllah bant. 

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    serhat8102
    serhat8102's avatar
    Erkek

söyledim bende... kargo parası almıyolar demi :D

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nolanded
    nolanded's avatar
    Erkek
    Noneyim bunu yazdı

Aşağıdaki onayla butonuna tıklayarak, size genel sağlık bilgileri, ürünlerimizle ilgili promosyon teklifleri ile ürün haberleri sağlamamız ve anketler ile sizin görüşlerinizi  alabilmemiz için GlaxoSmithKline Tüketici Sağlığına izin vermiş olursunuz. Gelecekte, bu bilgileri almak istemiyorsanız, iptal etme hakkınız vardır. Gizlilik bildirimimizi okumak için lütfen tıklayın.

Gelecekte, bu bilgileri almak istemiyorsanız, iptal etme hakkınız vardır.

msne beklerim: nolanded[at]tahribat.com
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    serhat8102
    serhat8102's avatar
    Erkek
    heza bunu yazdı
    BeYaZZZ bunu yazdı

yok hocam kargoyla ayağına kadar yolluyorlar beleş..

kargo?

kargo kime ait peki_

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    WebJas
    WebJas's avatar
    Erkek

çentik

bilmediklerimi ayaklarımın altına alsam başım göğe ererdi..
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek
    nolanded bunu yazdı
    Noneyim bunu yazdı

Gelecekte, bu bilgileri almak istemiyorsanız, iptal etme hakkınız vardır.

zaten formatı basacağım için sıkıntı yok :)

yıl 2012 kimse kimseye beleş mal vermez...ürün tanıtımda olsa kargo parası vs...

kaygusuz tarafından 19/Eki/12 02:10 tarihinde düzenlenmiştir

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

bu ürünü denemek istiyordum bende pahalı gelmişti fiyatı migrosta niye bilmiyorum 

10 tanesi 10 tl miydi neydi yanlış mı hatırlıyorum yoksa. birde bir bandı bir gece mi kullanabiliyoruz sadece?

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RaNGeR
    RaNGeR's avatar
    Erkek

Hocam ben de uzun zamandır kullanıyorum bu mereti. Ben kampanyalara ve promosyonlara pek itibar etmem, o nedenle bilgilerimi vererek bedava almak bana göre değil.

Her kutunun içinden 10 tane bant çıkıyor. Her biri tek kullanımlık, bir defa yapıştırdıktan sonra çıkardığınızda tekrar eskisi gibi yapışmıyor.

Arkadaş bu mereti kim akıl etti ise helal olsun diyorum. Ne kadar rahat ediyorum, anlatamam.

Forumda mesaj yazarken lütfen imla kurallarına uyalım, düzgün bir TÜRKÇE ile yazışalım. TÜRKÇE bizimdir, dilimize sahip çıkalım.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kroo
    kroo's avatar
    Erkek

Bir tane normal boy ateşledim.

bu dünyada da öbür dünyada da yanmanın yolu plajdan geçer
Toplam Hit: 4887 Toplam Mesaj: 43