Bedava Domain Kampanyası
-
TheAvenqer bunu yazdı
Dikkatli olmak gerek hostinger aynı kampanyayı yapmıştı hatta ben paylaşmıştım fakat hostinger domainlerin üstüne kondu ve konuda mağdur olanlar oldu hatta bazı kişilere cümleye büyük harfle başlamadıkları gerekçesiyle domainleri verdikten 1 gün sonra kendi üstlerine aldılar domain almak isteyenleri sadece fikirlerini kullandılar bu sayede iş yapacak .xyz uzantılı domainleri aldılar
Natro babamın oğlu değil ama eski bi firma... Böyle bişey yapacağını sanmam. Zaten 0.88$ a sattığı domaini bedavaya veriyor. Adamlar telefon numaraları topluyor, sahibinden onaylı kişi başı maliyeti de ortalama 1 TL, daha nolsun :) Kebap :) Sonra marketing için kullanacaklar. Biz beleş domainim oldu diye sevineduralım, onlar da düşük maliyetle küçük çaplı bi database yaptık diye sevinsinler.
-
Data yapıyorlar hocalar ondan ücretsiz
-
Natro çizgi elektronike ait ve duyduğum kadarıyla onlarında Fetö ile bağlantıları var. Yakında orayada bir operasyon olabilir.
-
Daemond bunu yazdı
Natro çizgi elektronike ait ve duyduğum kadarıyla onlarında Fetö ile bağlantıları var. Yakında orayada bir operasyon olabilir.
:D komik
-
Data falan yinede aldım. Ama canım çıktı. Ne istediyse m alınmış. 20 denemeden sonra buldum.
* Natro kapanirsa çok kötü olur ya.
-
futurist bunu yazdı
Data falan yinede aldım. Ama canım çıktı. Ne istediyse m alınmış. 20 denemeden sonra buldum.
bende güzel bir domain daha aldım :D inşallah onay verir
-
Hayat felsefem: bir ürün bedavaysa aslında gerçek ürün sizsinizdir :)
-
DanqerLine bunu yazdıfuturist bunu yazdı
bende güzel bir domain daha aldım :D inşallah onay verir
Valla çok ucuz. Bir iki tane daha mı alsam 3 tlye geliyor. İlerde değerlenir mi xyz ler.
3d li aldim çok uydu :)
-
Dar gelirliliğin gereği yok. @Robinson_Crusoe
Verdim parasını Hostgator'den 3 yıllık Hosting, 3 yıllık com, net, org domain aldım. org ve net'i com'a yönlendirdim. Cebimden 89$ çıktı ama kafam rahat...