Bedava Forum Sitesi...

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kaltz
    Kaltz's avatar
    Erkek
    Bedava Forum Sitesi Kurmak İstiyorum. .org - .com - .net Olmasını İstiyorum. Ama Diğer Beleş Site İsimlerini de Yazın. Aklıma Eserse Onu Yaparım. Bedava Olacak Ama..!

365 gün 6 saat %100 müşteri memnuniyeti ilkesiyle Hosting, domain, web tasarım, grafik tasarım hizmeti veren BS Web Group, siz müşterilerimiz için web sitemiz üzerinden yapılan alışverişlerde sizlere özel %15 indirim imkânı sunuyor. Bizi tercih ettiğiniz için TEŞEKKÜR EDERİZ... www.bswebgroup.com
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yalnizturk
    yalnizturk's avatar
    Erkek
    domaini beleşe alamazsın yani o org ,com , net gibilerinini işte co.cc var bildiğim kadarıyla reklamsız ve beleş host ise yine tbt de dağıtan bazı sevdiğimiz hocalarımız var ama bedava istersen bplaced.net ve funpic.de den  hostu alabilirsin forum için vbullet , smf ,mybb ,veya phbb olan hazır sistemleri kurabilirsin tüm bu saydıklarım beleş

Ey Türk, Titre ve Kendine Dön! Üstte mavi gök çökmedikçe, Altta yağız yer delinmedikçe, Kim bozabilir senin ilini ve töreni!.. Bilge Kağan
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Armigerovs
    Armigerovs's avatar
    Erkek
    www.forumlari.net

Lay lay lay lay lay OOOOOOOOOOOO Türkiiiiiiiiyeeeeeee/CELEBRATE ORGINALITY
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kaltz
    Kaltz's avatar
    Erkek
    Hepiniz saolun. Co.cc olabilir mesela. Detaylıca co.cc yi anlatın lütfen aralarda "." koyun

365 gün 6 saat %100 müşteri memnuniyeti ilkesiyle Hosting, domain, web tasarım, grafik tasarım hizmeti veren BS Web Group, siz müşterilerimiz için web sitemiz üzerinden yapılan alışverişlerde sizlere özel %15 indirim imkânı sunuyor. Bizi tercih ettiğiniz için TEŞEKKÜR EDERİZ... www.bswebgroup.com
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeadBanger
    HeadBanger's avatar
    Erkek

microsoft_07 bunu yazdı:
    -----------------------------
    Hepiniz saolun. Co.cc olabilir mesela. Detaylıca co.cc yi anlatın lütfen aralarda "." koyun

www.tr.cx de olabilir..kendin kodlayıp güzel bi hale getirebilirsin..

Boş İşler Uzmanı..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FaTHeR
    FaTHeR's avatar
    Erkek
    Sen Nasıl Bi Site İstiyorsun Söyle Ben Sana Yardım Ederim Gerekirse Kurarım Sana Siteyi Bi Açıkla...

Yasaklar her zaman ilgi çeker ve kısıtlanmış alanlara serbestçe girip özgürce davranmak daima zevklidir...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tarzan
    tarzan's avatar
    Erkek

microsoft_07 bunu yazdı:
    Neden???

armut piş ağzıma düş olmuyo da ondan .org .com .bilmemne nereye bedavaya alıyosun hocam :D 

al bunlan idare et.. http://www.forumotion.com/ istersen registerınıda biz yapalım..takıl..

edit: bende bunu sevmiştim kullanmıştım ilk forum deneyimim buydu..

Çalışmadan, yorulmadan, öğrenmeden rahat yaşama yollarını itiyat haline getiren milletler; önce haysiyetlerini, sonra istikballerini daha sonra da hürriyetlerini kaybetmeye mahkumdurlar. M. Kemal Atatürk
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Swool
    Swool's avatar
    Erkek
    org ve .net gibi domainleri ücretsiz alamassın. Anladığım kadarıyla bu tip konularda yenisin, mynet'in ücretsiz site aracından faydanabilirsin, ücretsiz blog (Google Yardımcı Olacaktır) veren sitelerde işini görecektir.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek

Forum konusunda, konuyu acan sırf çömez diyerek dalga geçen, konuyu resmen piç eden, bunu sürdüren 6 üye cezalandırılmıştır...

Konulara, konuyu açan kişiye göre cevap verme huyunuzdan vazgeçiniz...

Burası sadece geyik yapmak için barınacağınız bir site değildir...

Gereksiz mesajlar temizlenmiştir...

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    break
    break's avatar
    Erkek
    ID 'ye gore davranmak bence de cok yanlis . Adam konu acmaya korkuyor valla ...Her konu geyige gidiyor .

Agronomist + Yaprak Tütün Uzmanı
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HolygaN
    HolygaN's avatar
    Erkek

Byethosta kaydol sana microsoft_07.beythost.com diye bi adres verır. sonra http://www.tahribat.com/doc.asp?docid=143 burdan bakarak kendı forumunu kur

:D damdan düşer gibi anlattım ama öteki mesajım silindi diye yazdım sırf 

Toplam Hit: 10858 Toplam Mesaj: 44