Bedava Forum Sitesi...
-
Bedava Forum Sitesi Kurmak İstiyorum. .org - .com - .net Olmasını İstiyorum. Ama Diğer Beleş Site İsimlerini de Yazın. Aklıma Eserse Onu Yaparım. Bedava Olacak Ama..!
-
domaini beleşe alamazsın yani o org ,com , net gibilerinini işte co.cc var bildiğim kadarıyla reklamsız ve beleş host ise yine tbt de dağıtan bazı sevdiğimiz hocalarımız var ama bedava istersen bplaced.net ve funpic.de den hostu alabilirsin forum için vbullet , smf ,mybb ,veya phbb olan hazır sistemleri kurabilirsin tüm bu saydıklarım beleş
-
-
Hepiniz saolun. Co.cc olabilir mesela. Detaylıca co.cc yi anlatın lütfen aralarda "." koyun
-
microsoft_07 bunu yazdı:
-----------------------------
Hepiniz saolun. Co.cc olabilir mesela. Detaylıca co.cc yi anlatın lütfen aralarda "." koyun
-----------------------------www.tr.cx de olabilir..kendin kodlayıp güzel bi hale getirebilirsin..
-
Sen Nasıl Bi Site İstiyorsun Söyle Ben Sana Yardım Ederim Gerekirse Kurarım Sana Siteyi Bi Açıkla...
-
microsoft_07 bunu yazdı:
-----------------------------
Neden???
-----------------------------armut piş ağzıma düş olmuyo da ondan .org .com .bilmemne nereye bedavaya alıyosun hocam :D
al bunlan idare et.. http://www.forumotion.com/ istersen registerınıda biz yapalım..takıl..
edit: bende bunu sevmiştim kullanmıştım ilk forum deneyimim buydu..
-
org ve .net gibi domainleri ücretsiz alamassın. Anladığım kadarıyla bu tip konularda yenisin, mynet'in ücretsiz site aracından faydanabilirsin, ücretsiz blog (Google Yardımcı Olacaktır) veren sitelerde işini görecektir.
-
Forum konusunda, konuyu acan sırf çömez diyerek dalga geçen, konuyu resmen piç eden, bunu sürdüren 6 üye cezalandırılmıştır...
Konulara, konuyu açan kişiye göre cevap verme huyunuzdan vazgeçiniz...
Burası sadece geyik yapmak için barınacağınız bir site değildir...
Gereksiz mesajlar temizlenmiştir...
-
ID 'ye gore davranmak bence de cok yanlis . Adam konu acmaya korkuyor valla ...Her konu geyige gidiyor .
-
Byethosta kaydol sana microsoft_07.beythost.com diye bi adres verır. sonra http://www.tahribat.com/doc.asp?docid=143 burdan bakarak kendı forumunu kur
:D damdan düşer gibi anlattım ama öteki mesajım silindi diye yazdım sırf