BEDAVA GPRS İÇİN (YEPYENİ) No_PROBLEM
-
beyler bebdede çok güzel bi yöntem var ve çok kısa.
1 kontörümüz kalınca gprs ye giriyoruz ve şarj bitene kadar geziyoruz.
nokia .siesmens cartericson. hasancell .car curt yani anlayacağınız bütün sistemlerde işe yarar :D
-
WAP için oluomu bu (NO_Problemin dediii)
-
mobil dünyasında nokıa nın tek eline karsı cıkan bir insanım su ana kadar bir cok telefonum oldu özellikle nokıa almadım ne bu yaw hep nokıa bıkatım kınaa geldi valla:)
ama gercekten farz oldu nokıa için ayarları bugun yarın yazcam ama arkadasla telefonları degişmem lazım
işin komik yanı arkadaslarım bana tel vermiyorlar BOZARSIN SEN diye :))))) artık yapcaz bi seyler
Allah'a emanetsiniz
-
No_ProbleM bunu yazdı:
mobil dünyasında nokıa nın tek eline karsı cıkan bir insanım su ana kadar bir cok telefonum oldu özellikle nokıa almadım ne bu yaw hep nokıa bıkatım kınaa geldi valla:)
ama gercekten farz oldu nokıa için ayarları bugun yarın yazcam ama arkadasla telefonları degişmem lazım
işin komik yanı arkadaslarım bana tel vermiyorlar BOZARSIN SEN diye :))))) artık yapcaz bi seyler
Allah'a emanetsiniz
6600 ı olan arkadaş bağışlasın sana telefonunu :) -
kreston dediğin dogru yani oluyodu 1 kont kalınca artık o kadar sarj bitene kadar olmuyo almıslar önlemini gene yaws 1 kontorle dolasınca 0 kontor kalıncaya kadar dolasıyoruz sonra bir sıfır kontor kalıncaya kadar tekrar kullanıyoz ama sonra kopuyo baglantı artık yani bir kontörle 2 kontormüs gibi kullanabiliyoruz..malesef
-
ir2 bunu yazdı:
6600 ı olan arkadaş bağışlasın sana telefonunu :)
YAWS DEME BÖYLE İR2 VALLA İÇİM GİDİYO BAGISLASINLAR 6600 VALLA NOKIA DÜSMANLIGIM BİRANDA SON BULUR ALLAH SİZİ İNANDIRSIN :) -
eheh DüşmanLık mı kalır ya o Telefondan sonra :) E365 yeni aLmıştım SaoL Çok işime yarayacak :)
-
Powerslave bunu yazdı:
Wap dada oluomu
benimki simens CF62 bedava gprs için ne yapacağım ya yardımcı olurmusunuz :( -
beyler simens cf62 den anlıan warmı bedava gprs için ne yapamam gerekliyor
-
1 kontur kalınca diyosun ama artık turcell belli zaman aralıklarla gprs e bağlı olup olmadıgını kont ediyoo NO_problem işletim sistemi olarak hangisini kullanıyorsun????....