folder Tahribat.com Forumları
linefolder Hesaplar / Üyelikler
linefolder Bedava Hosting Anında Aktif Denendi ...

Bedava Hosting Anında Aktif Denendi ...

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    alexfarrow
    alexfarrow's avatar
    Erkek

cidden sadece tek bir site için hosting kullanıyorum ordan google de sitemap sorunu yaşıyorum

Çözümleme hatası
    Site Haritanızı okuyamadık. Tanıyamadığımız bir giriş içeriyor olabilir. Yeniden göndermeden önce lütfen Site Haritanızı doğrulayın.

mesaj bu hostinle ilgisi olabilirmi.bana gerekli olan cevap bu

mademki türksün systeme göster ürksün
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sahinka
    sahinka's avatar
    Erkek
    alexfarrow bunu yazdı

cidden sadece tek bir site için hosting kullanıyorum ordan google de sitemap sorunu yaşıyorum

Çözümleme hatası
    Site Haritanızı okuyamadık. Tanıyamadığımız bir giriş içeriyor olabilir. Yeniden göndermeden önce lütfen Site Haritanızı doğrulayın.

Bende de aynı problem olmuştu google siteye ulaşamıyor diye 10 20 mesaj geldide denemek için açtıgım için ugraşmadım  ama seninki hostingden mi bilmiyorum 

imza
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    alexfarrow
    alexfarrow's avatar
    Erkek
    sahinka bunu yazdı
    alexfarrow bunu yazdı

Çözümleme hatası

Bende de aynı problem olmuştu google siteye ulaşamıyor diye 10 20 mesaj geldide denemek için açtıgım için ugraşmadım  ama seninki hostingden mi bilmiyorum 

bo sorunu nasıl aştın.yani hostingmi değiştireyim sitemap sorunu hostingten ise tamam değiştirmek sorun deil yani

mademki türksün systeme göster ürksün
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    q0x
    q0x's avatar
    Erkek

Bilgisayar IP adresiniz kayıt işlemlerine engellenmiştir. Proxy kullanıyorsanız lütfen onu devre dışı bırakın ve tekrar deneyin. Alternatif olarak başka bir bilgisayardan kayıt olmayı veya bir arkadaşınızdan sizin için formu doldurmasını istemeyi deneyebilirsiniz.

böyle bir şey diyor yahu nasıl yapacaz

Fakirim, Fakirsin, Fakirler, Fakır da olabiliyorum arada ördeğe damacanaya bağlı Fakirler dedim orada çağrışım yaptı kafirler nerede ne yapıyor ?
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    palakan229
    palakan229's avatar
    Erkek

Çizik...

Sevgi, insanın şeyleri en olmadıkları gibi gördüğü durumdur. / -Nietzsche
Toplam Hit: 7750 Toplam Mesaj: 46