Bedava Hosting Anında Aktif Denendi ...
-
cidden sadece tek bir site için hosting kullanıyorum ordan google de sitemap sorunu yaşıyorum
Çözümleme hatasıSite Haritanızı okuyamadık. Tanıyamadığımız bir giriş içeriyor olabilir. Yeniden göndermeden önce lütfen Site Haritanızı doğrulayın.mesaj bu hostinle ilgisi olabilirmi.bana gerekli olan cevap bu
-
alexfarrow bunu yazdı
cidden sadece tek bir site için hosting kullanıyorum ordan google de sitemap sorunu yaşıyorum
Çözümleme hatasıSite Haritanızı okuyamadık. Tanıyamadığımız bir giriş içeriyor olabilir. Yeniden göndermeden önce lütfen Site Haritanızı doğrulayın.mesaj bu hostinle ilgisi olabilirmi.bana gerekli olan cevap bu
Bende de aynı problem olmuştu google siteye ulaşamıyor diye 10 20 mesaj geldide denemek için açtıgım için ugraşmadım ama seninki hostingden mi bilmiyorum
-
sahinka bunu yazdıalexfarrow bunu yazdı
Bende de aynı problem olmuştu google siteye ulaşamıyor diye 10 20 mesaj geldide denemek için açtıgım için ugraşmadım ama seninki hostingden mi bilmiyorum
bo sorunu nasıl aştın.yani hostingmi değiştireyim sitemap sorunu hostingten ise tamam değiştirmek sorun deil yani
-
Bilgisayar IP adresiniz kayıt işlemlerine engellenmiştir. Proxy kullanıyorsanız lütfen onu devre dışı bırakın ve tekrar deneyin. Alternatif olarak başka bir bilgisayardan kayıt olmayı veya bir arkadaşınızdan sizin için formu doldurmasını istemeyi deneyebilirsiniz.
böyle bir şey diyor yahu nasıl yapacaz
-
Çizik...