Bedava Hosting Domainlarini Yonledirenler ...
-
:) gule gule kullanin ...
-
Pic_Boy bunu yazdı:
-----------------------------
:) gule gule kullanin ...
-----------------------------hacı bişi sorcam dün ilk açtığımda remote upload yaptım saniyede 4 - 5 mb iniyordu, 100 mb 30 sn. de falan bitti. sonra bugün bakıyorum, saniyede 100 kb civarı dolaşıyor. ;) hız limitimi koydun ;) koyduysanda sorun deil ;) şükranlarımı sunuyorum tekrardan ...
-
koymadim hizlimitide severin kullanimina gore ... :) ben biraz yukleniyorum ara sira ondandir
-
hocam gecenki konuda 3. sırada ben yazmışdım. 2 kere pm attım ses seda cıkmadı hocam bitti mi hostingler ?
-
mssql e uzaktan erişim varsa bi adet bende alabilirmiyim :)
-
FOXXLY bunu yazdı:
mssql e uzaktan erişim varsa bi adet bende alabilirmiyim :)
-----------------------------yok ...
-
hacı eski hostingim çok dandik www.mynet.com domain yönlendirdim :) açı ver hostumu
-
sana yeni domain veriyim microsoft.com bunu kullan :)
-
Pic_Boy hocam hostingler bittiyse, bitti de, kusura bakma sen arada kaynamışsın bi daha ki safede ;) de, olmadı yâr (: de, bsg de, sana host most yok amkodum de, yeterki bişide... sen böyle cevapsız bırakınca zaten amkoyuluyor (:
-
JordanoR bunu yazdı:
Pic_Boy hocam hostingler bittiyse, bitti de, kusura bakma sen arada kaynamışsın bi daha ki safede ;) de, olmadı yâr (: de, bsg de, sana host most yok amkodum de, yeterki bişide... sen böyle cevapsız bırakınca zaten amkoyuluyor (:
adam olana cevapsızlık bile bir cevaptır :C(H)