Bedava Hosting Kampanyası (2. Parti) 25 Adet İlk Gelen Kazanır
-
sitelere ulaşılamıyor. host kapalı... bedava olunca böylemi oluyor acaba :)) iki gün açık sonra kapalı. dağıtma hocam böyleyse...
-
Free_Mans bunu yazdı:
-----------------------------
sitelere ulaşılamıyor. host kapalı... bedava olunca böylemi oluyor acaba :)) iki gün açık sonra kapalı. dağıtma hocam böyleyse...
-----------------------------:)
-
bende isterm
-
Bitti galiba varsa bende isterim :d
-
Free_Mans bunu yazdı:
-----------------------------sitelere ulaşılamıyor. host kapalı... bedava olunca böylemi oluyor acaba :)) iki gün açık sonra kapalı. dağıtma hocam böyleyse...
-----------------------------
Tesadüfen buraya telefondan girdim sana bu dediklerimi iyi oku internetim olmadığından buradan yazıyorum inşallah yazım bozuk çıkmaz Ben bu hesapları dağıtırken kimseye 10 numara hizmet alacaksınız demedim ben bu hesapları dağıtmak için almanya ve türkiye lokasyon resellerler aldım hesapları 9 -9 dağıttım cpu sorunu olmasın diye cpu sorunu olursa çalıştığım yerlerin sahiplerine suspend etmeyin benle iletişime geçin ayrı bi hosta taşıyın ücretini öderim dedim 15 liraya satıyorlar bu dağıttığım paketlerin tanesini ona rağmen öyle dedim resellerlere ödediğim fiyatlara rağmen kesinti olmasın diye böylede ödeyeceğimi söyledim hesapları dağıttığımdan beri elimden geldikçe teknik desteği en iyi şekilde verdim defalarca sorunları olup bana hocam rahatsız ediyorum diye soru soranlara rahatsız ediyorum demenize gerek yok hocam sorununuz olunca tabiki soracaksınız dedim telefon numaramı verdim isteyenlere sorun olursa msj at bi yerden internete girer hallederiz dedim internetimin kapanmasına doğru malesef iki firmadada alvemar.com.tr ve ysinetwork.com yaşanan sorunlar birisinin sunucu taşıma işlemi diğerininse devir işleminden dolayı site ulaşımlarında alvemarda 1 2 saatlik erişim 1 günlük panele giriş sorunu avrupa sunucunun ysinnetworka devirinden dolayı devir işlemi sırasında taşımadan kaynaklı kronik 1 2 günlük sorunlar oldu ikinci parti kazananlarında malesef bu sorun oldu ama benim bu konuda yapabileceğim hiç bişey yok her firmada her serverda her sunucuda ağırza olabilir ulaşımda sIkıntı olabilir ikinci partide malesef bu biraz daha fazla oldu bundan dolayı özür dilediğim kişilerde oldu Kimse bana hesapları bedava dağıttın gittin diyemez ben sorunu olanlara elimden geldiğince yardım ettim sen biri için sen kendin için 10 15 lira para verip hesap alacağın için burada ötüyosunda ben o kadar kişiye yardımcı oldum kimden ne istedim sen dua etki sukunetle karşılamaya çalışıyorum açıkça diyorum YOL AL domaininide söyle sileyim sonrada karşıma çıkma yarın hesabın silinecek insanı bişeye yaptığına yapacağına pişman etme Başka bu eleman gibi hesabını taşımak isteyen varsa taşısın kimse bana ahkam kesmesin ben uysal koyun değilim bu eleman gibi tavır gösterenlere sessiz kalmam METİN ÖZ -
bennn
Toplam Hit: 8885 Toplam Mesaj: 57