Domain - Hosting - Reseller - Dedicated Server - Virtual Server - IRC Shell - Seedbox
Bedava Hosting Önerileriniz ?
Bedava Hosting Önerileriniz ?
-
Ölücülerden çıkar iyi tavsiyeler.
Şimdi arkadaşlar faceboo grubunda bi çocukla tanıştım, konuşması vs çok saygılıa geldi ben de ona samimiyetle yardımcı olmak istiyorum. Kendisine tavsiyede bulunmadan önce sizin önerilerinizi alarak hareket etmenin doğru olacağını düşünüyorum.
Google'a yazınca ilk sırada çıkan siteler değilde tecrübe ederek yorumda bulunacak arkadaşların tavsiyelerini almak iyi olacaktır. Bedava hosting sitelerinin nezaman ne yapacağı belli olmuyor onu biliyoruz zaten, bianda siteyi kapatabiliyolar ama bu ücretsiz yani free hosting siteleri arasında hangisi en iyisi size göre ? bana bu konuda tavsiyelerde bulunmanız çok iyi olur.
Sizi de konuya ekliyim, sizin de tavsiyeleriniz benim için önemli .
@C_e_Z_a@DanqerLine@KaptaN@mkyb
-
Hocam önemli olan proje. Neyi barındıracaksın? Kapsamı ne olacak?
Statik web sayfası sunulacaksa github.io uzantılı bir sayfa oluşturmak çok basit. Vue ya da react gibi bir sistem hazırlanacaksa ideal. Ufak bazı ayarlar gerektiriyor sadece.
Backend'i de restful api gibi kullanırsın ana sistemden bağımsız olur. Firebase, heroku vb. herhangi bir ücretsiz BaaS/PaaS sisteminde barındırabilirsin.
-
antichrist bunu yazdı
Hocam önemli olan proje. Neyi barındıracaksın? Kapsamı ne olacak?
Statik web sayfası sunulacaksa github.io uzantılı bir sayfa oluşturmak çok basit. Vue ya da react gibi bir sistem hazırlanacaksa ideal. Ufak bazı ayarlar gerektiriyor sadece.
Backend'i de restful api gibi kullanırsın ana sistemden bağımsız olur. Firebase, heroku vb. herhangi bir ücretsiz BaaS/PaaS sisteminde barındırabilirsin.
Konuyu tekrar okumanı isterim. Çocuk bi blog kuracak işte oyunuydu elektronik teknoloji kripto para filan, yazılar paylaşcak bende ona bitane jannah teması hediye ettim ama hosting lazım.
-
github educationdan digital ocena key alıp kullanabilirsin free hostla işim pek olmuyor yada ms azure yada google cloudan free kredilere bakabilirsin .
-
blogspot.com a domain'i yonlendirip kullanabilir.
-
blackhammer bunu yazdı
nasıl oluyor tam olarak o dediğin, özelden veya buradan anlatman çok iyi olurdu.
-
KaptaN bunu yazdı
github educationdan digital ocena key alıp kullanabilirsin free hostla işim pek olmuyor yada ms azure yada google cloudan free kredilere bakabilirsin .
tamam not aldım eline sağlık teşekkür ederim
yeni önerileri olanlar da yazarlarsa çok sevinirim
-
jargonphp bunu yazdıblackhammer bunu yazdı
nasıl oluyor tam olarak o dediğin, özelden veya buradan anlatman çok iyi olurdu.
https://blog.ixirhost.com/domain-adresinizi-blogger-hesabiniza-yonlendirme/
google a "domain adresinizi blogger hesabina yonlendirme" yazinca ilk sirada cikan site yukaridaki
-
blackhammer bunu yazdıjargonphp bunu yazdıblackhammer bunu yazdı
google a "domain adresinizi blogger hesabina yonlendirme" yazinca ilk sirada cikan site yukaridaki
yok hocam bilerek sormuştum ben de biliyorum google'a yazıp çıkan sonuçlara göre not almayı. teknik olarak uyarılarınız olur belki diyeydi. maksadım araştırmadan kolay yoldan çabucak bilgi edinmek değil yani.
-
jargonphp bunu yazdıblackhammer bunu yazdıjargonphp bunu yazdıblackhammer bunu yazdı
yok hocam bilerek sormuştum ben de biliyorum google'a yazıp çıkan sonuçlara göre not almayı. teknik olarak uyarılarınız olur belki diyeydi. maksadım araştırmadan kolay yoldan çabucak bilgi edinmek değil yani.
Çocuk blog yazabileceği bir platform mu istiyor yoksa site kurmayı öğreneyim cebimde dursun mu istiyor?
Ya da web programlamaya ilgisi var, potansiyelli bir arkadaş ve nereden başlaması gerektiğini mi öğrenmek istiyor?
Yoksa girsin blogspot.com adresine Google adım adım her şeyi söylüyor sana.
-
end bunu yazdıjargonphp bunu yazdıblackhammer bunu yazdıjargonphp bunu yazdıblackhammer bunu yazdı
Çocuk blog yazabileceği bir platform mu istiyor yoksa site kurmayı öğreneyim cebimde dursun mu istiyor?
Ya da web programlamaya ilgisi var, potansiyelli bir arkadaş ve nereden başlaması gerektiğini mi öğrenmek istiyor?
Yoksa girsin blogspot.com adresine Google adım adım her şeyi söylüyor sana.
Yok öğrenme maksatlı sadece ama yaptıklarıda boşa gitmese iyi olur. İnfinity host gibi yerlere baktım övende var sövende :) blogger bencede mantıklı ve kolay görünüyor.