Bedava Hostlardaki Uyuz Bi Nokta

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SyspioniC
    SyspioniC's avatar
    Erkek
    hepsini birden atmak için ftp yi kullan.tabbi ben hiç mp3 uzantılı dosya yukleyebilecegimiz hosting bilmıyom :D

"Derviş Yunus bu sözü eğri büğrü söyleme, Seni sorguya çeker bir Molla Kasım gelir."
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fcuk
    Fcuk's avatar
    Erkek
    HolyDemon bunu yazdı:
    -----------------------------

www.50megs.com

50 MB gibi çok büyük bir web alanı sağlıyor.

_
    Yalnız adam 5GB üstü diyor :)

Hoop.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek

Osiris bunu yazdı:
    ucuz etin yahnisi yavan olur.
    hangi domaine açılacaksa pm at.

dns leride pm ile yollayım burdan reklam olmasın.

DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ, TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ, ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ, SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ, SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE, İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE, ANLASA DEDİĞİMİ SOKAKTAKİ KÖPEK AĞLAR HALİNE, DUY ULAN SOYSUZ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.......
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cuneyd
    cuneyd's avatar
    Erkek

hocam gir www.ypu.com a :d  sonra kur bi FlashFXP ( ben bunu kullanıyorum )  atacagın muzikleri bi klasöre at.Klasörü de bu prg a at.sonra da upload et :F

o hepsini tek tek atar :]  bende kendi ypu.com siteme arada muzik sallıyorum. uzantısı  .mp3 olarak kabul ediyor :] 

Siz cebit"e gidin Tayyip sizi yakalicak :B adama o kadar laf sölediniz,küfrettiniz :P sizi tahribat.com t-shirtleri ile yakalicak,böle kıcınıza kıcınıza sopaylan vuracak :B Tayyip sizi ağaca vurduracak :B sonra da cemil cicek"e vericek :B / yeah Cemil cicekkk :B
Toplam Hit: 3635 Toplam Mesaj: 15