Bedava İnfo, Be Vs.. Domainler ?
-
arkadaşlar bir ara .be domainleri bedava veriliyordu şimdilerde info domainleri mi ne tam hatırlayamadım bedava verilmiş bitmiş.nl vs.. tarzı yeni çıkan domainler oluyor edava veriliyor nerden takip ederiz onları ?
-
türkticaret bi ara üyelerine veriyodu banada gelmişti mail siklememiştim :D
-
İnanmayın sakın domaini regliyorsunuz oraya dns ayarlarını değiştirtmiyor para istiyor şerefsizler.Hizmetide çok kötüymüş turkticaretten hiçbirşey almayın sakın.
-
Turkticaretten hiçbirşey almayın. Aldırtmayın asla ve asla küpe edin bunu dilim yandı bir kez. sizin yanmasın :)
-
ben .info domain aldım belesh diye ns felan değiştiremiyosun. Para ver değiştirttirelim dio dangalak herifler. Madem para verecemde değiştirttircem o zaman niye senden alıyım domaini bu 1 ikincisi ise .info domainler zaten 1.5 $ gider alırım sana 10 ytl yatırmam olur biter.
Adamlar herşeyi düşünmüş planlamış. Kendilerini cin zannediyolar. Ama Sadece Zannediyolar ! -
Ama domainde elden gidiyor tabi.Son ana kadar hiçbirşey söylemiyor şerefsizler.İnsanları kandırıp sonra domaini rehin alıyorlar.Ya burdan alırsın yada bu domaini 1 sene unut dercesine .Aslında bunların yaptığı mahkeme konusudur.Uğraşacak adam yok işte.
-
zamanında bende turkticaret ten bi .info uzantılı domain almıştım hiç bi bok yapamadık kaldı öle HolyDemon un dediği gibi "kendilerini cin zannediyolar."
-
zamaninda bende bu turkticaretin .... :)
-
domaini ve hosting'i godady den alıyorum :) türkticaretin allah belasını versin :D
-
turkticaret eskiden info veriodu şimdi net/com/org veriyo bedava die! ama iş yeri vergi noyu istiyor bunda da bi bokluk var
-
abi herkesin ağzı yanmış türkticaretten biride benim :D
sakın aldanmayın adamlara batan gemileri oynuyor sinemada ondandolayı beleşe kaçıyorlar yok
1=3 host
info bedava
alan adı tescil edene 100 mail bedava.
alan adını türkticarete trasfer edene 100 mil bedava
şirketelere com bedava
salakmıo bu adamlar bedava verecekler herşeyi bi halta yaramaz sakın almayın......
Toplam Hit: 4878 Toplam Mesaj: 21