Bedava Logo Yapımı
-
Varsa yapma şansın yardımcı olursan güzel olur hocam :)
http://www.tahribat.com/Forum-Yeni-Is-Yeri-Icin-Logo-Istegi-198729/
-
hocalar şimdi hayrına banada bir host sağlıcak eleman arıyorum ya şimdilik işimi görsün 1-2 aya kendi hostuma geçicem dizi-film sitesi
-
referans pm le ücretli iş paslim :W
-
-
hocam bedava logo işine devam ediyo musun?
devam ediyorsan bana bi tane lazım da, müsaitsen özelden yazar mısın?
-
konu up olsun hocalar cumartesi-pazar müsaitim ihtiyacı olan müridlere (tamamen tbt içi hayrına yapılan bir iştir )
edit/// logo istiyorum diye pm atmayın isteklerinizi belirtin yada bir kaç örnek resim verin bana ki size tam randıman sağlıyım
ref : müridlere yaptığım bir kaç tasarım ;

-
overlocker bunu yazdı
konu up olsun hocalar cumartesi-pazar müsaitim ihtiyacı olan müridlere (tamamen tbt içi hayrına yapılan bir iştir )
edit/// logo istiyorum diye pm atmayın isteklerinizi belirtin yada bir kaç örnek resim verin bana ki size tam randıman sağlıyım
Bizimki arada kaynadı sanırım =)
Edit ;
A.R.D harfleri ile alakalı logo yapabilirmisin.
HoLyCat tarafından 13/Şub/15 17:53 tarihinde düzenlenmiştir -
UTHO bunu yazdıoverlocker bunu yazdı
Bizimki arada kaynadı sanırım =)
Edit ;
A.R.D harfleri ile alakalı logo yapabilirmisin.
pm attım
-
overlocker bunu yazdı
hocam kendi internet sitem için bir logo istiyorum. Sade ve minimal birşey gelirse elinden çok mutlu olurum.
https://www.facebook.com/sosyokulturcom
facebook üzerinden eski logoya da bakabilirsin çok tutmadığı ve tepki aldığım için değiştirmek istiyorum. Zamanın olursa çok sevinirim.
-
hocam pm attım..