Bedava Metro2033 Steam Kodu(HERKESE)
-
kaçıran varsa şimdi de nvidia veriyor oyunu : https://www.facebook.com/NVIDIAGeForce?sk=app_424559564282066&app_data
-
bende bu oyun bozuldu la :( oyun çizgi çizgi neden öyle ki başka oyunlarda hiç bir sorun yok
-
bitane de ben kaptım böyle fırsatları duyuralım grafikler güzel gibi :)
-
Unfortunately, you are not eligible to enter this promotion; please see the Official Rules for more details
hatası veriyor ingilizcesi olan yardımcı olabilir mi ? kayıt formunda alıyorum bu hatayı geçersiz diyor birşeylerime ama neye ?
-
WebJas bunu yazdı
Unfortunately, you are not eligible to enter this promotion; please see the Official Rules for more details
hatası veriyor ingilizcesi olan yardımcı olabilir mi ? kayıt formunda alıyorum bu hatayı geçersiz diyor birşeylerime ama neye ?
ülkeni united states olarak gir
-
smok3 bunu yazdıWebJas bunu yazdı
ibnelikte son nokta
Türkler skmizde değil gibi bir şey olmuş :|
HacKeR_tr tarafından 19/Ara/12 21:39 tarihinde düzenlenmiştir -
smok3 bunu yazdıWebJas bunu yazdı
saolasın hocam
-
baktımda steam web sitesine felan aktivasyon koduyla oyunu edin diye birşey göremedim ?
nasıl yapacağız ?
edit: verdiği linkten oyun indirilip halloluyormus.. pardon
WebJas tarafından 19/Ara/12 21:57 tarihinde düzenlenmiştir -
eyvallah hocam
-
alabilirim :)
DE5TROY3R tarafından 23/Ara/12 01:49 tarihinde düzenlenmiştir