Bedava Nivea Silver Protect Kazanmak İsteyen...?
-
Fikret bunu yazdı:
-----------------------------bana kalırsa isteyerek hatalı gönderdiler :)
özür flan bayagı reklam yaptılar baksanıza :)
gerci 2. paket bana daha gelmedi ama olsun :D
-----------------------------bence de kasıtlı yaptılar. hem daha çok yaptılar hem de kadınlara da tanıtım olsun diye yapmışlardır.
ama ben salak gibi 2 tane yapmıştım keşke 5 tane yapsaymışım bi dünya malzeme olcaktı şimdi :(
-
2dk önce annem eve kargo geldi kargocu ilaç varmış içinde dedi :)
bende ne ilacı mına ki dedim kocaman 3tane eczane var :)
bi açtım baktım nivea seti helal adamlara valla :):)
-
benimde bugün elime ulaştı eczacıbaşı a.ş ye teşekkürlerimi sunuyorum...
-
arkadaşlar kargoyla biraz önce geldi :) hayret kazanamadınız diyordu hep ama yinede göndermişler Allah razı olsun ama biber gazı gibi küçük bişi :)
-
geldıı banaaaa:D:D:D
-
bana yolladılar çük kadar bişi.şaşırdım mq.1 hafta sora nivea torbasında geldi bi mektup ve içinde 10 tane nivea ürünü.mektupta geçen hafta bir yanlışlık sonucu size eksik ürün yollandığını fark ettik çok özür dileriz bunlar üzüntümüzü bir nebze affetmesi dileğiyle cart curt bişiler yazıo xD
-
scream_vasiyet bunu yazdı:
-----------------------------
bana yolladılar çük kadar bişi.şaşırdım mq.1 hafta sora nivea torbasında geldi bi mektup ve içinde 10 tane nivea ürünü.mektupta geçen hafta bir yanlışlık sonucu size eksik ürün yollandığını fark ettik çok özür dileriz bunlar üzüntümüzü bir nebze affetmesi dileğiyle cart curt bişiler yazıo xD
-----------------------------banada geldi ml lan bunlar beleş şey yolluolar bide özür diliolar kabul ettik bizde özürlerini napalım bi daha olmasın :D
de bişe sorucam balsamla bi yeşil bi jel çıktı onlar ne işe yarıo :/
-
T01G4 bunu yazdı:
-----------------------------scream_vasiyet bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------banada geldi ml lan bunlar beleş şey yolluolar bide özür diliolar kabul ettik bizde özürlerini napalım bi daha olmasın :D
de bişe sorucam balsamla bi yeşil bi jel çıktı onlar ne işe yarıo :/
-----------------------------yeşil jel traş kçpüğü balsamda traş sonrası krem aynı setin paralısını aldım ordan biliyorum :|
-
Ya ben harbi mallık etmişim, tv'de reklamı gördüm, siteye girdim 3 tane mail isteyince sallamadım. bari tbt faydalansın dedim konu açtım, millet maşallah almış hediyeleri :)
-
benim 2. paketim gelmedi hala :|