Bedava Pay Day 2 İsteyen?
-
Adam verdim yazmış hala bana da gönder diyoruz :) Neyse steam hesabım kalsın ets2 mp, rising world, the Forest, project zomboid oynayanlar ekleyebilir.
http://steamcommunity.com/id/darrkness/
DarkSkull tarafından 29/Ara/14 23:10 tarihinde düzenlenmiştir -
angels_demos bunu yazdıakmarky bunu yazdı
hocalar en paradan biri 4lü alsa burdan 5 er lira atsak kendisine paypaldan eft den vs.
4 lü paket 43,75 TL
anpara yarısını geri ödüyor ya ordan şeyyaptım :)))
enparadan alabilecek birisi varsa pm atsın organize edeyim/etsin steam id : HELIOSTAT
akmarky tarafından 29/Ara/14 23:25 tarihinde düzenlenmiştir -
kaçırdık mı ya
-
MaxeL bunu yazdı
kaçırdık mı ya
Kaçırdın hocam :) dörtlü paket alın organize olun enpara vs kişi başı 7-8 e gelir alalım diyenler var forumda.
oyunun mac versiyonu yokmuş şu an bootcample windows yüklüyorum oyun için, zamanında ps3de oynamıştım çok sarıyor oyun
-
hocam benim hakkımı başkasına verebilirsin bu ara oyun için pek yeterli pcm olmayacakta teşekkürler ..
-
ElizaBeTH bunu yazdı
hocam benim hakkımı başkasına verebilirsin bu ara oyun için pek yeterli pcm olmayacakta teşekkürler ..
Nasibin hemşehrimeymiş :)
-
-
Hacular overlocker2 ekleselim bu hafta sinavlar bitsin hergün musaitim oynarız
-
mataramasuko bunu yazdıElizaBeTH bunu yazdı
Nasibin hemşehrimeymiş :)
hocam kalmadı ama alıp da satmayı düşünen varsa özele gelsin :D paypal hesabımda 4,16 lira var hem o değerlensin nasıl olsa cekemeyecem de kullanamayacam da