Bedava Peynir Sadece Fare Kapanında Olur | Mücadele Ruhu
-
hadi ordan lavuk akıl verecegine para ver o dediklerini biliyoruz mücadele ede ede ede ede 25 yaşına geldik ortada bi cacık yok
-
Nette bulabilirsiniz vidyonun tamamını..
Avucunuzdaki kelebeK-Ahmet Şerif İzgören Odtüdeki seminerinin görüntüsü.Bence tamamını izleyin,pişman olmasınız
-
güzel ve esprili konuşuyor severim bu tür kişisel gelişim video ve yazılarını bide anlatım güzelse tadından yenmez :)
-
Güzel konuşmuş gerçekten.. doğruyu söylüyor...
-
@Cia Hocam sende haksız değilsin, mücadele ede ede bi değişiklik yok(-muş gibi görünsede en azından tecrube oluyor. ). Mesela dün bazı şeylere eyvallah demediğim için işten çıktım.. Ülkedeki iş durumu ordada, yarın ne olacağıda belli değil ama mücadele etmektende başka çare yok, nereye kadar gider bilinmez ama kısa yoldan paranın .. koyim demektense bu bana daha makbul geliyo :)
videoya gelince, bazı olaylara farklı bakış açılarından bakmak gerekir diye düşünüyorum ama işin özü bunların tamamı ver gazı rahman gitsine dayalı olduğuda ortada :|
@ZyreX Teşekkürler hocam, videonun bi bölümünü buldum : Avucunuzdaki Kelebek tamamını bulabilen varsa güzel olur. Avucunuzdaki Kelebek ilk 10 dk -
bu adamın vucut dili egitim seminerini zamanında upload etmiştim fakat daha sonra ahmet şerif izgörenin 5 vcdlik vucut dili adlı egitim cdsini satın aldım 200 liraya 5 vcd olarak 3b Cözümlerden çıkmış.Adamın kitaplarını okuyun buda avucunuzdaki kelebek adlı seminerinden olması lazım.
-
EntelKoylu bunu yazdı:
-----------------------------
bu adamın vucut dili egitim seminerini zamanında upload etmiştim fakat daha sonra ahmet şerif izgörenin 5 vcdlik vucut dili adlı egitim cdsini satın aldım 200 liraya 5 vcd olarak 3b Cözümlerden çıkmış.Adamın kitaplarını okuyun buda avucunuzdaki kelebek adlı seminerinden olması lazım.
-----------------------------
herhangi bir yere upload etmen mümkün mü? ben nette çok aradım bulamadım -
..
-
doğru demiş