Bedava Rapid İsteyenler :)
-
hotboy bunu yazdı:
-----------------------------
he, denedin oluyor, ödeme alabildinmi peki? 75$ olunca ödeme yapacaklar sözde ama hiçbir zaman 75$ yapamıcanki, denedim oluyor diyorsun birde
-----------------------------hotboy haklı, ödemeyi sikseler alamıyosun , bi de böle konu açılması ban sebebidir,
-
Boşu boşuna vaktimi çaldın, keşke sana 1 hafta kafa izni verebilsem o.O
-
arkadaş amele formu sandın sanırım saten yazıyor
ÇÖMEZ xD
-
Öyle diyorsunuz ama kefili Rene Hoca :|
-
Sahir bunu yazdı:
-----------------------------destek@tahribat.com'a mail atanlara adminler kefil oluyor diye biliyorum..
-
hokkabaz bunu yazdı:
-----------------------------Sahir bunu yazdı:
-----------------------------destek@tahribat.com'a mail atanlara adminler kefil oluyor diye biliyorum..
-----------------------------öyle bişi varsa kefil sisteminin ne anlamı varki, her isteyen üye olabiliyorsa :S yöneticiler en iyisini bilir tabi..
-
Kreyzi bunu yazdı:
-----------------------------edit:bide denedim oluyor diyorsun " hasbinallahvelmenhemide :W "
-----------------------------son kelimene koptum hocam ya :D Avrupa yakası dizisindeki burhan adlı kişinin lafı gibi oda hasbinallahvenikelmetin :D
-
ZoktriP bunu yazdı:
Sen yenisin galiba.. ;)
-----------------------------Galibası mı var :)
-
hotboy bunu yazdı:
-----------------------------hokkabaz bunu yazdı:
-----------------------------Sahir bunu yazdı:
-----------------------------öyle bişi varsa kefil sisteminin ne anlamı varki, her isteyen üye olabiliyorsa :S yöneticiler en iyisini bilir tabi..
-----------------------------bencede hiç bir anlamı yok. normale cevirseler kendileri uğraşmaz en azından:)
-
uşaklar Ref link ne ddemek oliy banada söyleyin anlamayrım :)