Bedava Şarjlı Vidalama Aleti Kazanın
-
Arkadaslar bılmıyorum sırket reklamına mı gırer ama gordum ılgımı cektı paylaşmak istedim.
Praktıker Türkiye facebook fan adresınde yenı bı kampanya başlattı arkadaslarını davet edıyosun 25 arkadaşın bu daveti kabul edip grubu beğenirse bu sarjlı vıdalama setıne sahip oluyosunuz bence kımsenın tas atıp kolunu yormadan kazanabılecegı gusel bı hedıye bakalım kaç muridimiz alacak bu hedıyeyı gunluk 16 arkadasına davbet gonderebılıyosun o yuzden kesın begenecek arkadaslarınıza yollayın veya yolladıgınız arkadaslarınızı begenmeleri yonunde uyarın.Son Tarih 28 Şubat hadı kolay gele
http://www.facebook.com/PraktikerTurkiye?v=app_7146470109
-
buna tıklayınca darbeli matkap hediye ediyorlar
edit: sahte sanmıştım gerçek olabilme ihtimali var mk
-
hoca süper de 25 çok fazla yaf.. Kabul etmez ki ..neler.
-
BlackApple bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------Kazandım tşkler :))
-
BlackApple bunu yazdı:
edit: sahte sanmıştım gerçek olabilme ihtimali var mk
-----------------------------Az kalsın sana bı darbe yolluyodum ama neyse bızde yalan yok hoca neyse oo
-
biz davet edersek onlar nerden bilcek kaç kişi kabul etmiş kaç kişi etmemiş ve en önemlisi nerden bilecekler benim davet ettiğimi
-
tahref156 bunu yazdı:
biz davet edersek onlar nerden bilcek kaç kişi kabul etmiş kaç kişi etmemiş ve en önemlisi nerden bilecekler benim davet ettiğimi
-----------------------------kendi uygulaması var sanırım uygulamadan davet ediyosun ama bakmadım
-
güzel bi bilgi, paylaştığın için sağol arkadaşım. bi kaç sene önce ttnetin facebookta böyle bi olayı olmuştu. ordanda beleşe türkiye milli takım forması kazanmıştım.
-
Cosmic bunu yazdı:
-----------------------------tahref156 bunu yazdı:
-----------------------------kendi uygulaması var sanırım uygulamadan davet ediyosun ama bakmadım
evet duvarında pratikerin logosunu paylşıyorsun arkadaşların bağlantıya tıklıyor uygulamayı izin veriyor sonra açılan sayfayı beğeniyo. vs vs bn başladım vazgeçtim sonra :D -
denıyelım :)
-