Bedava Sms - Kendim Denedim Çalışıyor
-
http://forum.modopo.com/free-sms.php
Arkadaşlar :) Bedava sms çok güzel bişey ama sorun şu ki bu siteler tehlikeli değil midir? işin ehli arkadaşlardan yorum yapmalarıNı istiyorum. Güvenemiyorum siteye... Şimdi maNitaya msj atcaz soruN olcak soNra al başıNa belayı Neme lazım?? yorumları bekliyorum...
Kullanım şekli:)
numarayı yazıoruz Türkiye için 00905..... die başlıo
Bütün ülkelere gönderebiliyoruz.
Mesajı yazıyoruz weiter diyoruz. Cookie'ler falan filan hikayesi war düşük yaptım beN öle çalıştı..
Sonra reklam çıkıo bekliyoruz sayfa değişiyor.. Sonra 4 rakamı kutucuğa yazıyoruz aşağıdaki resime tıklıyoruz (Hier clicken yazıyo) Sonra bi reklam açılıo o öNemli deil.. öNemli olan ayNı sayfada çıkan reklam... altında yazılar geçiyo eN soN mesaj gönderildi cümlesiNiN alMaNcası yazıyo :) aNlıoz ki mesaj iletildi...
Ama dediğim gibi güvenilir mi? Numarayı falan bi şekilde kullanabilirler mi? Ki adam babasıNıN hayrıNa mı beleş mesaj yapcak?? -
haci bedava sms
artık çocuğa versen işine yaramaz :)
-
bende 500 bedava mesaj kazandım sadece 39 kont a avea lısan bende ogrencı hattı var 39 konte 500 heryone mesaj beles kebab oyle ugrastırmıyorda reklamdı fılan heryerden cek :D
-
sms i yollıyana kadar 50 bin tane reklam yapıo ordan parayı kırıodur zaten :)
-
mesajı nereye yazıyoruz???
-
bu kadar yırtınmaktansa tbt olarak ortak bi sms sunucusu alalım ? hepimiz kullanırız ?
-
yolbulucu bunu yazdı:
-----------------------------
bu kadar yırtınmaktansa tbt olarak ortak bi sms sunucusu alalım ? hepimiz kullanırız ?
-----------------------------
hoca süpersin :) -
Hee la nereye yazıyoz ortada bi e-bay reklamı çıkıyo o kadar :S
-
öncelikle çok teşekkür ediyorum veren arkadaşa, denedim çalışıyor, ayrıca gördüğüm 160 karakter beleş gönderen ilk site. kullanamayan arkadaşlar internet seçenekleri->gizlilik ordan düşük yapın, çalışıyor, zaten adam söylemiş bunu yapmanızı
-
ben denedim hiç bişey olmadi!...
Resimli anlatsan:))
-
yaaa ben düşüğe alıorum hata verio, lütfen orta düzeye getirin diyo, napıcam içinden çıkamadım :S
Toplam Hit: 4575 Toplam Mesaj: 12