Bedava Sms - Kendim Denedim Çalışıyor

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    uLtRaLoVeR
    uLtRaLoVeR's avatar
    Erkek
    http://forum.modopo.com/free-sms.php

Arkadaşlar :) Bedava sms çok güzel bişey ama sorun şu ki bu siteler tehlikeli değil midir? işin ehli arkadaşlardan yorum yapmalarıNı istiyorum. Güvenemiyorum siteye... Şimdi maNitaya msj atcaz soruN olcak soNra al başıNa belayı Neme lazım?? yorumları bekliyorum...

Kullanım şekli:)
    numarayı yazıoruz Türkiye için 00905..... die başlıo
    Bütün ülkelere gönderebiliyoruz.
    Mesajı yazıyoruz weiter diyoruz. Cookie'ler falan filan hikayesi war düşük yaptım beN öle çalıştı..
    Sonra reklam çıkıo bekliyoruz sayfa değişiyor.. Sonra 4 rakamı kutucuğa yazıyoruz aşağıdaki resime tıklıyoruz (Hier clicken yazıyo) Sonra bi reklam açılıo o öNemli deil.. öNemli olan ayNı sayfada çıkan reklam... altında yazılar geçiyo eN soN mesaj gönderildi cümlesiNiN alMaNcası yazıyo :) aNlıoz ki mesaj iletildi...

Ama dediğim gibi güvenilir mi? Numarayı falan bi şekilde kullanabilirler mi? Ki adam babasıNıN hayrıNa mı beleş mesaj yapcak??
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CaNNi
    CaNNi's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

haci bedava sms

artık çocuğa versen işine yaramaz :)

sitem hep âşinâlardan gelir bîgâneden gelmez!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    be_cool
    be_cool's avatar
    Erkek
    bende 500 bedava mesaj kazandım sadece 39 kont a avea lısan bende ogrencı hattı var 39 konte 500 heryone mesaj beles kebab oyle ugrastırmıyorda reklamdı fılan heryerden cek :D

adam bana çay verdi çay. bana çay verdi. çay veren adam kötü olur mu hiç?
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cold-m4
    cold-m4's avatar
    Erkek
    sms i yollıyana kadar 50 bin tane reklam yapıo ordan parayı kırıodur zaten :)
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fatih
    Fatih's avatar
    Erkek

mesajı nereye yazıyoruz???

http://img233.imageshack.us/img233/3436/56870741an3.jpg

enjoy i'm vaccinated
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yolbulucu
    yolbulucu's avatar
    Banlanmış Üye
    Homo
    bu kadar yırtınmaktansa tbt olarak ortak bi sms sunucusu alalım ? hepimiz kullanırız ?

29.99cm, titanyum kaplamalı, çift damarlı, su ve yağ soğutmalı.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CaNNi
    CaNNi's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    yolbulucu bunu yazdı:
    -----------------------------
    bu kadar yırtınmaktansa tbt olarak ortak bi sms sunucusu alalım ? hepimiz kullanırız ?
    -----------------------------
    hoca süpersin :)

sitem hep âşinâlardan gelir bîgâneden gelmez!
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HolyDemon
    HolyDemon's avatar
    Erkek
    Hee la nereye yazıyoz ortada bi e-bay reklamı çıkıyo o kadar :S
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hotboy
    hotboy's avatar
    Erkek
    öncelikle çok teşekkür ediyorum veren arkadaşa, denedim çalışıyor, ayrıca gördüğüm 160 karakter beleş gönderen ilk site. kullanamayan arkadaşlar internet seçenekleri->gizlilik ordan düşük yapın, çalışıyor, zaten adam söylemiş bunu yapmanızı
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Elixir
    Elixir's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

ben denedim hiç bişey olmadi!...

Resimli anlatsan:))

Ayrılığın rüzgarı zamansız estiği vakit, beni arama buralarda. Ben bilmem hangi meridyenin, bilmem kaçıncı paraleline savrulmuş olacağım. Bilinmez yollarda yürüyeceğim, başı öne eğik. İşte diyecekler, işte o yabancı geçiyor yine yalın ayak, başı dumanlı. Yüreğimin çarpıntısını bilmeden arkamdan ahkam kesecekler. Ellerimde hesap soracak derman yok. Dişlerim kenetlenmiş, dilim lal konuşmuyor benimle. Dermansız dertlerin, onulmaz yangınların, alev alev, har har, kor kor yandığı ve kavuşma ümidinin hızla eridiğini bilerek ve kalbimin bu erimeye inat donduğunu hissederek yürümekteyim. Elimde ne bir pusulam, ne de bir haritam var. Bana klavuzluk eden sadece kargalar. Kargalar kargaşadalar, bense karmaşada. Her şey muamma, her şey bilinmezlerle çevrili. Bende bu bilinmezin, bilinmezliğinde kaybolmak istiyorum Mutlak Sonsuza...! ( Elixir )
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tyler371
    tyler371's avatar
    Erkek
    yaaa ben düşüğe alıorum hata verio, lütfen orta düzeye getirin diyo, napıcam içinden çıkamadım :S

korku nedir bilmeyiz biz dağların erleri yuva yaptık göklere başdöndüren yerlere engel tanımaz aşarız yüce engin dağları el verir uzanırız mor siyah bulutlara ben türk KOMANDOSUYUM düşmanı çelik pençemle ezerim her yerde ben varım havada karada denizde çölde batakta çatakta her zaman ve her yerde hazır? DAİMA HAZIR hazır? DAİMA HAZIR kim? KOMANDO kim? KOMANDO olamazsın? YAH olamazsın? YAH komandolar? ALLAH komandolar? ALLAH ALLAH TÜRK KOMANDOSUNU KORUSUN AMİNN...
Toplam Hit: 4575 Toplam Mesaj: 12